Bull's The Classic Dartboard

€3495

Recreationeel Bull's Dartbord

Kleur: Zwart

Uitsluitend online verkocht en verzonden door Zwibo B.V.

Onze diensten:

  • Geselecteerd door Decathlon
  • Enkel levering aan huis
  • Retour gedurende 30 dagen

Beschrijving

#html-body [data-pb-style=IKBXCCG]{justify-content:flex-start;display:flex;flex-direction:column;background-position:left top;background-size:cover;background-repeat:no-repeat;background-attachment:scroll}

Recreatief Plezier voor Elke Speler

Zoek je een toegankelijk maar kwalitatief dartbord? Kies voor het Bull's The Classic Dartboard. Dit bord is speciaal ontworpen voor recreatieve doeleinden en biedt een betrouwbare kwaliteit tegen een scherpe prijs.

Duurzaam Sisal voor Langdurig Spelplezier

Gemaakt van natuurlijk sisalvezel, staat het Bull's The Classic Dartboard garant voor uren dartplezier. De ronde bedrading maakt dit bord ideaal voor zowel beginners als gevorderde recreatieve spelers.

Ontdek de Functies: Ronde Bedrading

De ronde bedrading ligt op het bord en biedt een duidelijk en gestructureerd speeloppervlak. Deze eigenschap maakt het een perfecte keuze voor recreatief gebruik.

Gratis Bristle Board Bracket t.w.v. €2,50

Verrijk je dartervaring met een gratis Bristle Board Bracket, inbegrepen bij je aankoop. Deze handige beugel maakt de installatie van je dartbord eenvoudig en snel.

Meer van Bull's? Bekijk het Assortiment

Nieuwsgierig naar meer? Ontdek onze brede scala aan Bull's dartborden en vind het bord dat het beste bij jou past.

Bestel Nu en Ervaar het Plezier

Ga voor een perfecte balans tussen kwaliteit en prijs met het Bull's The Classic Dartboard. Bestel nu en geniet van een gratis Bristle Board Bracket!

Technische informatie

  • Sportief niveau Alle niveaus
  • Staat Nieuw

Gebruikersbeoordelingen