Soortgelijke producten
Ccm Ribcor 100k Pro Schaatsen Int 6.0 D (40.5 Eu) - Regular

CCM

Ccm Ribcor 100k Pro Schaatsen Int 6.0 D (40.5 Eu) - Regular

Vanaf €76995 −22%
€59995
*De uitverkoop begint op 31/1/2023

Ice & Urban Sports

Kleur: ZWART
Maat:
Levering aan huis
Beschikbaar
Exclusief online en verzonden door Sportimex.com

Beschrijving

De Ribcor 100k Pro ijshockeyschaats is op unieke wijze ontworpen om je behendigheid op het ijs te vergroten. De nieuwe uit-een-stuk bestaande schoen met Flex Technologie wordt voor het eerst gebruikt in de Ribcor-lijn (2021-2022). De schaats is ontworpen voor een beter bewegingsbereik en om je prestatie te optimaliseren. De Flexmotion tong is gecombineerd met een nieuwe peesbeschermer, wat voor een ongeëvenaard gevoel zorgt en je de mogelijkheid geeft je goed en diep te bewegen tijdens striden en scherpe bochten.

De schoen bestaat uit een stuk Flex draait om pure prestatie en behendigheid. Dit zorgt ervoor dat je meer energieoverdracht hebt en sneller kan zijn. De schoen biedt uitstekende flexibiliteit om kracht te genereren en geeft zijdelingse stabiliteit, waardoor je behendiger bent op het ijs.

Het ijzer is gemaakt van de hoogste kwaliteit staal, en heeft een met koolstof-beklede technologie zodat je superieure edge hardheid hebt en uitstekend glijdt over het ijs. De verhoogde hoogte van het ijzer zorgt ervoor dat je kan schaatsten met controle en zelfverzekerdheid.

De nieuwe flex-motion tong is ontworpen om je meer bewegingsvrijheid te geven als je je voorwaarts beweegt. Het geribde design van de tong zorgt ervoor dat je diepe strides kan maken, en zorgt ervoor dat de tong niet gaat schuren.

De schoen is gemaakt van RFM-composiet, wat een NHL (National Hockey League) kaliber lichtgewicht materiaal is met flexibele structuur. De flexibele kern biedt een uitstekende pasvorm en verbeterde biomechanica bij elke stride. De Totaldri Comfort voering is van hoog niveau, met vocht afvoerende eigenschappen, wat ervoor zorgt dat je voeten droog blijven en je schaatsen licht. De naadloze voering zorgt voor verbeterde comfort.

De bovenkant van de schaats heeft superieure comfort voor de voeten en enkels. Het memory foam wikkelt zich rond je voet wat zorgt voor een goede pasvorm en comfort. De tong is 7mm dik en is vervangbaar. De neus is asymmetrisch voor een betere pasvorm.

Stijfheid Prestatie Index: 175-185 variabele flex

Voetbed: CCM Ortholite Ultralite

Houder: Speedblade XS

Runner: Step Blacksteel (+4 mm)

Technische informatie

STAAT

Nieuw

Overige informatie

Samenstelling

Onbekend

VOORRAADADVIES

Geen

GEBRUIKSAANWIJZING

Geen

Voedingswaarde

Geen

Gebruikersbeoordelingen

Loading