ERREA

Errea hunter junior jersey

€2849

Errea hunter junior jersey

Kleur: BLAUW / Navyblauw / Navyblauw
Maat:
Web exclusief
Verkocht en verzonden door Shopping Factory
PROMO
Media 0
Media 1
Media 2
Media 3

Beschrijving

 • Shirt met getailleerde mouwen - V-hals met interne elastische band - Errea-logo warm op de borst aangebracht
  Jager Errea basketbaloverhemd
  Hunter is het Errea overshirt speciaal gemaakt voor basketbal. Als basketbal je passie is, dan is Hunter het overshirt dat je moet dragen tijdens de training, tijdens de wedstrijd, als je op de bank zit of tijdens de warming-up.Het is een jersey met gemonteerde mouwen, V-hals met lipje en interne reinigingsstrip: niets is toeval in het ontwerp, elk detail is met de grootst mogelijke aandacht verzorgd en alles is bestudeerd om u comfort en bewegingsvrijheid te bieden.zijn matte en veelzijdige stof met een perfecte pasvorm droogt snel en is perfect voor basketbal.verkrijgbaar in verschillende kleuren naar uw smaak.Oeko-Tex® Standard 100 Certification
  Net als de andere Errea-producten heeft ook dit artikel de Oeko-Tex® Standard 100-certificering, een garantie dat er geen chemische stoffen zijn gebruikt die schadelijk zijn voor de gezondheid:
  Normale snede
  Mouwen getailleerd, V-hals met lipje en interne reinigingsstrip, Errea-logo warm op de borst aangebracht
  Huidweefsel (100% polyester) 125 g/m2
  Schoonmaken van het artikel
  Om de hoogste kwaliteitsnormen van de artikelen te garanderen, controleert Errea nauwgezet alle gebruikte stoffen. De natuurlijke katoenvezels, technische stoffen en fleece slagen erin hun eigenschappen na verloop van tijd te behouden, evenals hun comfort, als ze met de grootste zorg worden behandeld. Wij raden u daarom aan de gebruiks-, was- en verzorgingsinstructies op de etiketten van de artikelen zorgvuldig te lezen. Machinewasbaar (maximaal 30°).
  Geen bleken
  Gebruik commerciële oplosmiddelen (behalve trichloorethyleen)
  Geen stomerij
  Gebruik geen wasdroger
  Strijken op lage temperatuur zonder stoom (110°).