Soortgelijke producten
Beetmelder Fox RX+ 3-hengels
Beetmelder Fox RX+ 3-hengels

FOX

Beetmelder Fox RX+ 3-hengels

€1.02001

Het nieuwe Fox Micron RX+ beetmeldersysteem, geproduceerd door een van de beste beetmelderfabrikanten ter wereld is nu verkrijgbaar!

Kleur:

ZWART

Levering aan huis
Beschikbaar

Exclusief online en verzonden door Stockly Technologies

Beschrijving

De beetmelders zijn voorzien van een weersbestendige en gesealde behuizing. De multicolour LED's zijn instelbaar in de volgende kleuren: Rood, groen, blauw, oranje, paars en wit. Daarnaast is de helderheid van de LED's ook instelbaar. Verder kan de beetmelder in een dagstand en in een nachtstand gezet worden. Bij de nachtstand branden beide LED's zwak in de gekozen kleur. De beetmelders zijn voorzien van 8 volumestanden. De laagste is volledig stil. Ook zijn er 8 verschillende tooninstellingen mogelijk en er zijn 8 verschillende gevoeligheidsstanden mogelijk met een veel groter gevoeligheidsbereik dan ooit tevoren. Hierdoor worden voorzichtige aanbeten nog eerder waargenomen, maar kan er ook voor worden gezorgd dat de beetmelder niet telkens afgaat bij harde windstoten. De verbeterde waterafvoer zorgt ervoor dat het rollerwiel bijna niet vast kan vriezen bij extreem koude temperaturen.

De ontvanger is voorzien van een afstand testfunctie die wordt geactiveerd door de beetmelders binnen een seconde aan en uit te zetten. De ontvanger kan perfect rechtop gezet worden op een bivvytafel en de extra sterke radiogolven zorgen voor een enorm bereik. Met de volume instelling kan de ontvanger ook op volledig stil worden gezet en er kan dan worden gekozen voor de trilfunctie. Het extra grote ledscherm zorgt voor een zeer goede beetindicatie. Daarnaast kan de ontvanger met wel 8 beetmelders gekoppeld worden. Verder is de ontvanger ook voorzien van een bivvylamp functie. De lamp gaat alleen branden als er drie piepen snel achter elkaar worden ontvangen en de LED's van de ontvanger branden in de kleur van de beetmelder. Als laatste zorgt de anti diefstalfunctie ervoor dat de hengels niet zomaar gestolen kunnen worden en bij het aanzetten van de ontvanger wordt er precies weergegeven hoe vol de batterijen nog zijn.

Technische informatie

STAAT

Nieuw

Overige informatie

Samenstelling

Specificaties Fox Micron RX+ / Variant: 3 Rod Set / Weersbestendige en gesealde behuizing / D-Tec Plus Sensing System / Batterij sensor / Multi Colour LED's / Dagstand en nachtstand / Hoge kwaliteit geluidsspeaker / Hengelvriendelijke rubberen inleg / Volume instelbaar / Toonhoogte instelbaar / Gevoeligheid instelbaar / Aansluiting voor illuminated swingers / Ontvanger is voorzien van bivvy light / Diefstalalarm op ontvanger/ Productcode : CEI157

Gebruikersbeoordelingen

Loading