Mini neopreen halters voor bodybuilding en fitness (set van 2)

Vanaf
€3400

Deze neopreen minihalters zijn ontworpen voor spierversteviging en versterken armen, schouders, rug en billen, terwijl ze comfort en veiligheid bieden.

Kleur: Meerkleurig

  • 2x1 kg Niet online beschikbaar
  • 2x2 kg Niet online beschikbaar

Uitsluitend online verkocht en verzonden door GladiatorFit EU

Onze diensten:

  • Geselecteerd door Decathlon
  • Enkel levering aan huis
  • Retour gedurende 30 dagen

Beschrijving

Technische informatie

Afmetingen : 18x6.5x6.5cm
Gewicht : 1.0kg
Kleur : Roze
Materiaal : Metaalvezel

Neopreen Mini Halters: Perfect voor spierversteviging

Deze neopreen minihalters zijn perfect voor het uitvoeren van verschillende kracht- en fitnessoefeningen om armen, schouders, rug en zelfs billen te verstevigen. Je kunt een breed scala aan oefeningen doen, zoals curls voor je biceps, extensions voor je triceps en lunges om je bilspieren te versterken. Deze halters zijn een uitstekende keuze voor een full-body workout. Ze zijn ook geschikt voor aerobics, cardio en yogasessies, maar ook voor het verbeteren van algehele kracht, balans, gewichtsbeheersing en het opbouwen van kracht.

Neopreen halters: Duurzaamheid en comfort

  • Duurzaamheid: Deze halters zijn gemaakt van gietijzer van hoge kwaliteit en bedekt met neopreen, een materiaal dat duurzamer is en minder snel scheurt dan vinyl, waardoor ze lang meegaan, zelfs na herhaaldelijk gebruik.
  • Comfortabel in gebruik: De zachte neopreen coating zorgt voor een comfortabele, stevige grip, zelfs als je handen zweterig zijn.
  • Eenvoudige identificatie: elke halter is gemarkeerd in een andere kleur met het gewicht duidelijk gedrukt op de uiteinden, waardoor identificatie snel en eenvoudig is. ### Gewicht met neopreencoating: beschermt je vloer en houdt je rustig
    De neopreen coating zorgt niet alleen voor een uitstekende grip, waardoor het risico op uitglijden of vallen afneemt, maar beschermt de vloer ook tegen schade bij een eventuele val. Bovendien heeft neopreen, in tegenstelling tot metalen halters, het extra voordeel dat het geluid minimaliseert wanneer ze worden neergezet of op de grond vallen. Ideaal voor gebruik thuis of in omgevingen waar het geluid tot een minimum moet worden beperkt.

Technische informatie

Staat

Nieuw

Overige informatie

Samenstelling

Metaalvezel

Gebruikersbeoordelingen