Neopreen halters voor bodybuilding en fitness (set van 2)

Vanaf
€3400

Veelzijdige neopreen halters voor allround training. Comfortabel, anti-slip en duurzaam, deze halters bieden de perfecte grip voor alle fitnessniveaus.

Kleur: Meerkleurig

 • 2x8 kg Niet online beschikbaar
 • 2x2 kg Niet online beschikbaar
 • 2x9 kg Niet online beschikbaar
 • 2x10 kg Niet online beschikbaar
 • 2x1 kg Niet online beschikbaar
 • 2x6 kg Niet online beschikbaar
 • 2x3 kg Niet online beschikbaar

Uitsluitend online verkocht en verzonden door GladiatorFit EU

Onze diensten:

 • Geselecteerd door Decathlon
 • Enkel levering aan huis
 • Retour gedurende 30 dagen

Beschrijving

Technische informatie

Afmetingen : 24x10.5x10.5cm
Gewicht : 16.0kg
Kleur : Blauw
Materiaal : Neopreen

**Neopreen halters voor een complete en veelzijdige training **

Trainen met neopreen halters is een veelzijdige en effectieve manier om je conditie te verbeteren. Of het nu tijdens aerobicssessies, gymnastieklessen of groepsfitnesssessies zoals pump, circuittraining of andere is, neopreen halters zijn essentiële partners voor het modelleren en versterken van het lichaam.
Met neopreen halters kun je het bovenlichaam trainen met oefeningen zoals biceps curls of triceps voor de armen, of lateral raises en bankdrukken om de schouders, armen en rug te trainen. Voor het onderlichaam trainen squats en lunges de beenspieren terwijl ze het evenwicht en de stabiliteit verbeteren.
Of je nu kracht en uithoudingsvermogen wilt opbouwen of gewoon een optimale conditie wilt behouden, deze bodybuildinggewichten zijn een veelzijdig en toegankelijk hulpmiddel, perfect geschikt voor fitnessenthousiastelingen van alle niveaus en zelfs voor revalidatieoefeningen na blessures.

**Neopreen halters: comfortabel en veilig **

 • Comfortabele grip: De halter is voorzien van een laag neopreen die een uitzonderlijke grip biedt, waardoor het een ideale keuze is, zelfs tijdens bijzonder inspannende trainingen wanneer handen zweterig kunnen worden. Deze speciale textuur garandeert een perfecte grip, zodat je de halter altijd volledig onder controle hebt. Dus zelfs als je hevig zweet of jezelf tot het uiterste drijft tijdens intense oefeningen, kun je vertrouwen op de stabiliteit van je greep.
 • Gemakkelijk te vervoeren: Aerobic halters zijn ongelooflijk gemakkelijk te vervoeren, waardoor ze een ideale metgezel zijn voor je trainingssessies buitenshuis. Of je nu in het park bent, op het strand, op reis of zelfs op je werk, deze kleine gewichten kunnen overal met je mee naartoe. Je kunt zelfs je jogsessies opnieuw uitvinden door ze erin te verwerken: door een halter in elke hand te houden, versterk je je armen terwijl je rent.
 • Onfeilbare duurzaamheid: hun solide gietijzeren kern maakt ze bestand tegen slijtage en zware trainingssessies. Bovendien is de neopreen coating speciaal ontworpen om transpiratie tegen te gaan, wat betekent dat deze fitness halters zelfs tijdens de meest intensieve trainingen hun kwaliteit en uiterlijk behouden.
 • Gegarandeerde stabiliteit: De zeshoekige vorm heeft een essentieel kenmerk: het voorkomt dat de halters gaan rollen. Dit slimme ontwerp zorgt ervoor dat de halter stevig op zijn plaats blijft als je hem neerlegt tussen sets oefeningen of tijdens snelle overgangen. Je hoeft niet meer achter halters aan te rennen die over de sportschoolvloer glijden en rollen.
 • Verschillende gewichten voor alle niveaus: Verkrijgbaar in een reeks gewichten van 1 tot 10 kg, geschikt voor alle fitnessniveaus. Deze verscheidenheid aan gewichten betekent dat je je workouts kunt aanpassen aan je doelen en fitnessniveau, waardoor het een veelzijdige keuze is voor alle fitnessenthousiastelingen. ### Neopreen halter: Veiligheid in het hart van uw training
  Deze halters zijn zorgvuldig ontworpen om ervoor te zorgen dat ze veilig te gebruiken zijn. De neopreen coating biedt superieure grip, wat het risico op uitglijden of per ongeluk vallen tijdens je workouts aanzienlijk vermindert. Bovendien zorgt de zeshoekige vorm van deze halters ervoor dat ze stevig op de vloer blijven liggen, zodat er geen risico is op rollen.

Technische informatie

Staat

Nieuw

Overige informatie

Samenstelling

Neopreen

Gebruikersbeoordelingen