Silicone verzwaarde enkel-/polsbanden 2 x 0,5 kg

€4200

Optimaliseer je trainingen met verzwaarde polsbandjes. Ze voegen weerstand toe aan je sport en zorgen tegelijkertijd voor een comfortabele en stevige pasvorm.

Kleur: Zwart

1 kg

Uitsluitend online verkocht en verzonden door GladiatorFit EU

Onze diensten:

  • Geselecteerd door Decathlon
  • Enkel levering aan huis
  • Retour gedurende 30 dagen

Beschrijving

Technische informatie

Afmetingen : 30x7x2cm
Gewicht : 1.0kg
Kleur : Zwart
Materiaal : Kunststof

Verzwaarde polsbandjes voor intensievere training

Of je nu wandelt, hardloopt,wateraerobics doet of aan krachttraining doet, deze polsbandjes voegen extra weerstand toe aan elke beweging en helpen spierkracht en uithoudingsvermogen op te bouwen. Door deze verzwaarde polsbandjes tijdens je workouts te dragen, verhoog je geleidelijk de moeilijkheidsgraad van je oefeningen, verleg je je grenzen en behaal je sneller resultaten.

Verstelbare en multifunctionele ballastgewichten

  • Comfortabel en verstelbaar: Dankzij de elasticiteit en de verstelbare maat past deze discrete verzwaarde polsband comfortabel om je polsen en enkels zonder ze samen te drukken of de bloedsomloop af te snijden, zodat je vrij kunt bewegen tijdens je training.
  • Water- en zweetbestendig: de gewichten hebben een waterdichte, zweetbestendige siliconen coating. Dit materiaal zorgt ervoor dat ze in perfecte staat blijven, zelfs wanneer ze hevig zweten, en voorkomt dat ze gaan roesten wanneer ze in contact komen met water. Bovendien zijn ze gemakkelijk schoon te maken en absorberen ze geen onaangename geurtjes.
  • Geschikt voor verschillende activiteiten: Of je nu wandelt, hardloopt, aqua-aerobics doet of aan gewichttraining doet, deze polsbandjes zijn ontworpen om zich aan te passen aan een reeks sportactiviteiten, waardoor ze een ideaal multifunctioneel hulpmiddel zijn.
  • Individuele aanpassing van gewichtsverdeling: Verdeel het gewicht naar de voorkant, zijkanten of achterkant van je enkels of polsen, afhankelijk van wat voor jou het meest comfortabel is. Je hoeft ze alleen maar te verstellen door ze over de riem te schuiven. Dankzij deze flexibiliteit kun je ergonomisch trainen, op basis van je vorm en voorkeuren.
  • Verbeterde stofwisseling: Door extra weerstand aan je bewegingen toe te voegen, kunnen deze polsbandjes helpen je stofwisseling te verbeteren, waardoor het energieverbruik tijdens het sporten toeneemt. ### Veilig trainen met enkel- en polsgewichten
    Met een sterke, betrouwbare klittenbandsluiting blijven deze enkel- en polsgewichten op hun plaats tijdens je oefeningen en is er geen risico dat ze wegglijden. Bovendien zorgt de 7 cm brede band voor een comfortabele pasvorm zonder de bloedsomloop af te knellen of ongemak te veroorzaken. Je kunt je dus concentreren op je training zonder je zorgen te maken over de gewichten.

Technische informatie

Staat

Nieuw

Overige informatie

Samenstelling

Kunststof

Gebruikersbeoordelingen