Verstelbare stalen kettlebell met variabele belasting

Vanaf
€15900

Deze kettlebell met verstelbaar gewicht maakt een volledige lichaamstraining mogelijk zonder veel ruimte in te nemen. Het bestaat uit 6 gietijzeren platen en een vergrendelingsmechanisme om de

Kleur: Meerkleurig

  • 9 kg Niet online beschikbaar
  • 18 kg Niet online beschikbaar

Uitsluitend online verkocht en verzonden door GladiatorFit EU

Onze diensten:

  • Geselecteerd door Decathlon
  • Enkel levering aan huis
  • Retour gedurende 30 dagen

Beschrijving

Technische informatie

Afmetingen : 33x22.6x26cm
Gewicht : 18.4kg
Kleur : Grijs
Materiaal : Metaalvezel

De Modellen :
9 KG: 2,16 (leeg) / 3,3 / 4,44 / 5,58 / 6,72 / 7,86 en 9 KG
18 KG: 4,5 (leeg) / 6,75 / 9 / 11,25 / 13,5 / 15,75 en 18 KG

Opleiding: U kunt bijvoorbeeld swings, russian kettlebell, squats uitvoeren met deze kettlebell met variabele belasting. Deze kettlebell met verstelbaar gewicht en variabele belasting maakt een complete fysieke training mogelijk en maakt het mogelijk verschillende vaardigheden te ontwikkelen zoals spierversterking, kracht, explosiviteit of coördinatie.

Kenmerken: Een enkele verstelbare kettlebell die gelijk staat aan de aanschaf van 6 kettlebells. De droom, toch? Deze Russische halter met variabele belasting is wat u nodig hebt om een volledige lichaamstraining uit te voeren zonder al te veel plaats in te nemen. Stel gewoon het gewenste gewicht in. De halterschijven kunnen individueel worden gewisseld, zodat u een effectieve fitness- en krachttraining kunt uitvoeren op basis van uw prestatieniveau.

Veiligheid: het vergrendelmechanisme maakt het mogelijk één of meer platen te verwijderen, afhankelijk van het vereiste gewicht. Dit systeem zorgt ervoor dat elk contragewicht stevig aan de stalen kettlebell is bevestigd om uw veiligheid te garanderen. De verstelbare kettlebell heeft 6 gietijzeren platen en het handvat is ergonomisch ontworpen, mat en anti-slip. De kettlebell met instelbaar gewicht en variabele belasting is sterk en duurzaam.

Technische informatie

Staat

Nieuw

Overige informatie

Samenstelling

Metaalvezel

Gebruikersbeoordelingen