Opvouwbare trailstokken van carbon - PLATINIUM FLEXO PERF

€19499

Ultralichte carbon wandelstokken, verstelbaar en opvouwbaar in enkele seconden, met afneembare handschoenen • Gemaakt in Frankrijk • Ultralicht (186 of 195 g) • Gepatenteerd Flashlock®Modulo-systeem

Kleur: Geel

  • 125 CM Niet online beschikbaar
  • 135 CM Niet online beschikbaar

Uitsluitend online verkocht en verzonden door G-TECH / GUIDETTI / AUTHENTIC NUTRITION

Onze diensten:

  • Geselecteerd door Decathlon
  • Enkel levering aan huis
  • Retour gedurende 30 dagen

Beschrijving

De PLATINIUM FLEXO is een verstelbare en opvouwbare carbon trailstok. Ultralicht en praktisch, ideaal voor trailrunners die op zoek zijn naar prestaties en plezier.

ULTRASNELLE INSTALLATIE EN AANPASSING
Het kan in enkele seconden met één hand en moeiteloos worden ingezet dankzij het gepatenteerde Flashlock®-systeem. Bespaar kostbare tijd op al uw boodschappen!
ONEINDIGE MODULARITEIT EN REPAREERBAARHEID
De palen zijn oneindig modulair en repareerbaar dankzij het gepatenteerde Flashlock® Modulo-systeem waarmee de strengen heel gemakkelijk en zonder gereedschap kunnen worden gescheiden. Zo kunt u uw stokken aanpassen aan uw wensen en uw uitstapjes!

Een uitje op glooiend terrein? Kies voor een full carbon stok voor meer lichtheid.

Een uitje op meer technisch terrein? Vervang de low carbon streng door een aluminium streng voor meer weerstand.

U kunt ook de bovenste draad veranderen om van een vaste handgreep naar een afneembare handgreep te gaan of een handgreep die meer geschikt is voor andere praktijken (wandelen, trektochten of skitochten...).

Omwille van de duurzaamheid en ecologische verantwoordelijkheid biedt het Flashlock® Modulo-systeem een ​​uitstekende herstelbaarheid in geval van breuk of slijtage. Je hoeft je stick niet weg te gooien of een andere te kopen. Het enige wat je hoeft te doen is het beschadigde onderdeel kopen om weer op pad te gaan! Op de lange termijn bespaart u geld en doet u iets voor de planeet.
Het lange schuimrubberen handvat maakt grip op meerdere plaatsen mogelijk: klassiek, met de handschoen, ter hoogte van het handvat of lager zonder de handschoen te gebruiken.
De handschoen is uiterst comfortabel: de mesh-structuur en de kras zorgen voor een zeer goede handondersteuning voor beter duwen en tegelijkertijd zeer ademend.
Het is een afneembare handschoen om tijd te besparen bij het tanken en het opvouwen van stokken. Druk gewoon op de drukknop om de handschoen los te haken van het gevest. Voor meer comfort en bruikbaarheid kunt u met een elastiek de metalen ring vastzetten als deze eenmaal is opgevouwen.

Het wordt per paar verkocht en wordt verkocht in een opbergtas met een paar ringen (diameter 50 mm).

2 maten beschikbaar: 38-125 cm (gewicht per stuk = 186 g) en 42-135 cm (gewicht per stuk = 195 g)

Technische informatie

  • Frequentie REGELMATIG
  • SOORT AFSTAND Alle afstanden
  • Staat Nieuw

Overige informatie

Samenstelling

Koolstofe

VOORRAADADVIES

No Gender

Gebruikersbeoordelingen