Trailstokken - SILVER ALU NEO

€14999

100% aluminium wandelstokken, modulair en opvouwbaar, met afneembare handschoenen • Gemaakt in Frankrijk • Lichtgewicht (187 tot 212 g) • Compact (42 tot 48 cm) • Gepatenteerd Flashlock®-systeem

Kleur: Rood

  • 115 CM Niet online beschikbaar
  • 130 CM Niet online beschikbaar

Uitsluitend online verkocht en verzonden door G-TECH / GUIDETTI / AUTHENTIC NUTRITION

Onze diensten:

  • Geselecteerd door Decathlon
  • Enkel levering aan huis
  • Retour gedurende 30 dagen

Beschrijving

De SILVER ALUMINUM is een 100% aluminium opvouwbare wandelstok. Licht en resistent, ideaal voor trailrunners die op zoek zijn naar prestaties en duurzaamheid.
Het voordeel van aluminium is inderdaad de duurzaamheid, aangezien dit materiaal vervorming accepteert.

ULTRASNELLE INSTALLATIE
Het kan in enkele seconden met één hand en moeiteloos worden ingezet dankzij het gepatenteerde Flashlock®-systeem. Bespaar kostbare tijd op al uw boodschappen!
Wanneer je de stok in de hand neemt, richten de 3 strengen zich op elkaar. Het enige dat nodig is, is één aanraking met de grond om hem op zijn plaats te vergrendelen en je ermee te laten rennen.
Om ze te vouwen, knijpt u gewoon in de zwarte clips en trekt u lichtjes aan de strengen.
Met een elastische strengclip kun je de 3 strengen gevouwen houden en aan je trailbag hangen, in je hand houden of in je pijlkoker stoppen.
ONEINDIGE MODULARITEIT EN REPAREERBAARHEID
De palen zijn oneindig modulair en repareerbaar dankzij het gepatenteerde Flashlock® Modulo-systeem waarmee de strengen heel gemakkelijk en zonder gereedschap kunnen worden gescheiden. Zo kunt u uw stokken aanpassen aan uw wensen en uw uitstapjes!
U kunt een of meer strengen verwisselen voor een alu/carbon-mix, voor nog meer lichtheid en prestatie.
U kunt ook de bovenste draad veranderen om van een vaste handgreep naar een afneembare handgreep te gaan of een handgreep die meer geschikt is voor andere praktijken (wandelen, trektochten of skitochten...).
Omwille van de duurzaamheid en ecologische verantwoordelijkheid biedt het Flashlock® Modulo-systeem een ​​uitstekende herstelbaarheid in geval van breuk of slijtage. Je hoeft je stick niet weg te gooien of een andere te kopen. Het enige wat je hoeft te doen is het beschadigde onderdeel kopen om weer op pad te gaan! Op de lange termijn bespaart u geld en doet u iets voor de planeet.
HANDVAT MET AFNEEMBARE LIJN
Het lange schuimrubberen handvat maakt grip op meerdere plaatsen mogelijk: klassiek, met de handschoen, ter hoogte van het handvat of lager zonder de handschoen te gebruiken.
De handschoen is uiterst comfortabel: de mesh-structuur en de kras zorgen voor een zeer goede handondersteuning voor beter duwen en tegelijkertijd zeer ademend.
Het is een afneembare handschoen om tijd te besparen bij het tanken en het opvouwen van stokken. Druk gewoon op de drukknop om de handschoen los te haken van het gevest. Voor meer comfort en bruikbaarheid kunt u met een elastiek de metalen ring vastzetten als deze eenmaal is opgevouwen.

Verkocht per paar in een opbergtas en met een paar ringen (diameter 50 mm).

Eenheidsgewicht en maat:
115cm = 187g en maat 42cm gevouwen
120cm = 195g en maat 44cm opgevouwen
125cm = 203g en maat 46cm gevouwen
130cm = 212g en maat 48cm opgevouwen

Technische informatie

  • Frequentie REGELMATIG
  • Hoogte (in cm) 130 cm
  • LENGTE (in cm) 130 cm
  • SOORT AFSTAND Alle afstanden
  • Staat Nieuw

Overige informatie

Samenstelling

Aluminium

VOORRAADADVIES

No Gender

Gebruikersbeoordelingen