Trigger FF Fullface Helm - grafiet

Vanaf
€16090
€24900 -35%
*De uitverkoop begint op 1/7/2024

- Gewicht: 0,6 kg - Materiaal Toevoer: EPS - Leeftijdsgroep: Volwassenen - Kleur: Grijs - Type Helm: Integraal - Bike World: Mountainbike Wereld - Geslacht: Unisex

Kleur: GRIJS

  • 54-58 CM Niet online beschikbaar
  • 58-62 Niet online beschikbaar

Uitsluitend online verkocht en verzonden door Bike Mailorder DE

Onze diensten:

  • Geselecteerd door Decathlon
  • Enkel levering aan huis
  • Retour gedurende 30 dagen

Beschrijving

Met de Trigger FF introduceert iXS de lichtste all-mountain, trail, enduro (all purpose/all day) integraalhelm op de markt. De Trigger FF biedt all-round bescherming dankzij de gepatenteerde Inmould technologie, waarbij de helmschaal direct verbonden is met het absorberende EPS materiaal.
De unieke X-FRAME constructie, waarbij de EPS kinbalk verbonden is met de hoofdbescherming in een enkele eenheid, verhoogt de sterkte van de structuur terwijl het gewicht wordt verminderd en de ventilatie wordt verbeterd. Het grote aantal ventilatieopeningen, alsmede hun opstellingshoeken en geïntegreerde kanalen, zorgen voor een hoge luchtcirculatie en een optimale koeling. De uit twee componenten bestaande versteleenheid met precisietanding ""ErgoFit UltraTM"" maakt een comfortabele en zeer nauwkeurige instelling in verticale en horizontale richting mogelijk en garandeert zo een goede pasvorm en een hoog draagcomfort. Het in twee standen verstelbare vizier maakt een gemakkelijke plaatsing van de goggle mogelijk en de gemakkelijk te gebruiken magnetische sluiting rondt de trekker af.

FUNCTIES
- Nieuwe gepatenteerde X-Frame Inmould technologie
- Vortex externe en interne ventilatiekanalen
- Vizier compatibel met bril en in twee fasen verstelbaar vizier
- Precieze afstelling
- ErgoFit Ultra systeem voor horizontale en verticale afstelling
- Fidlock magneetsluiting
- EN1078, CPSC, ASTM, KC
- +/-595g (S/M 54 - 58cm)
- +/-660g (M/L) 58-62cm

TECHNOLOGIE

X-Frame
De gepatenteerde inmould-constructie is uniek op de markt. De in het EPS geïntegreerde eenheid uit één stuk versterkt bijzonder kritieke verbindingen en heeft een uitstekende verhouding sterkte/gewicht. Bovendien is de frontale bescherming aanzienlijk verbeterd.

VortexTM
Ventilatiekanalen laten koele lucht door en zorgen voor een constante luchtcirculatie. Warme lucht en vocht verlaten het systeem via ruime uitlaten.

FRPTM
""Fibre Reinforced Polymer"" versterkte schelpstructuur en verhoging van de materiaalsterkte bij een lager gewicht. De specifieke vormgeving verhoogt de sterkte in het algemeen, en maakt het mogelijk het volume laag te houden. Een verantwoord alternatief voor carbon.

X-RailTM
Strategisch geplaatste Xmatter™-componenten fungeren als buffer tussen de helmschaal en EPS. Deze vervormen bij zachte botsingen en comprimeren bij harde botsingen om de duurzaamheid te optimaliseren en de rotatiekrachten te verminderen. De geïntegreerde kaakbescherming absorbeert frontale botsingen.

Inmould
Technologie om gewicht, ventilatie en stabiliteit te optimaliseren. De buitenste schaal wordt tijdens het fabricageproces aan het schokabsorberende EPS-materiaal gelijmd.

2-niveau vizierinstelling

Technische informatie

  • Leeftijd Ouder dan 14 jaar en volwassenen
  • Vorm van de helm Integraal

Overige informatie

Samenstelling

EPS

Gebruikersbeoordelingen