Kayakstoel Deluxe KOL OUTDOOR

€4790

Speciaal aanbevolen voor langdurig gebruik van de kajak tijdens vissen of lange tochten, aangezien het het comfort verhoogt en de lendenwervelkolom beschermt.

Kleur: Donker chocoladebruin

Uitsluitend online verkocht en verzonden door Kayaks Online

Onze diensten:

  • Geselecteerd door Decathlon
  • Enkel levering aan huis
  • Retour gedurende 30 dagen

Beschrijving

De Deluxe kajakstoel herdefinieert volledig de ervaring van peddelen en vissen in zeewater. Het is geen toeval dat onze deluxe stoel favoriet is onder vissers en ervaren kajakliefhebbers, dankzij de ongeëvenaarde prijs-kwaliteitverhouding.

Het is gemaakt van hoogwaardig EVA-schuim, bekend om zijn duurzaamheid, comfort en snelle droogtijd. Zelfs wanneer het nat wordt, zorgt het minimale waterabsorptievermogen ervoor dat het gewicht niet toeneemt, waardoor je licht en wendbaar blijft op het water. De stevige bevestiging wordt bereikt door middel van vier riemen die met metalen karabijnhaken aan de D-ringen van je kajak worden bevestigd, wat zorgt voor ongeëvenaarde stabiliteit. Bovendien heeft dit model een handige tas aan de achterkant om je spullen gemakkelijk op te bergen.

Als je een gepassioneerde kajakker bent die geniet van lange tochten, is onze ergonomische stoel ontworpen om je rug te beschermen tegen mogelijke blessures en spierpijn, en zorgt voor een goede houding tijdens je kajakavonturen.

Als het gaat om vissen in zee, is onze deluxe stoel de onbetwiste keuze. In vergelijking met verhoogde aluminium stoelen plaatst onze stoel je slechts 1 of 2 centimeter boven de waterlijn, wat zorgt voor zowel jou als je kajak ongeëvenaarde stabiliteit. In de zee, waar de golfomstandigheden uitdagend kunnen zijn, wordt stabiliteit een cruciaal veiligheidselement, en onze stoel is je meest betrouwbare bondgenoot in deze situaties.

Hoewel verhoogde stoelen extra comfort kunnen bieden, gaat dit meestal ten koste van de stabiliteit. Daarom worden ze alleen aanbevolen als je kajak breed genoeg is om het verlies aan stabiliteit te compenseren bij het verhogen van je positie met ongeveer 20 tot 25 centimeter boven de waterlijn. Dit betekent dat je een kajak nodig hebt met een breedte van minimaal 85 centimeter om optimaal gebruik te maken van de verhoogde stoelen.

Als je al een viskajak hebt met een verhoogde aluminium stoel, maar meer stabiliteit wilt tijdens je visexcursies in zee of rivieren, raden we je aan om een tweede deluxe kajakstoel aan je uitrusting toe te voegen. Bespaar niet op veiligheid en comfort tijdens je wateravonturen.

Technische informatie

Frequentie

Intensief

Gebruikersbeoordelingen