Verstelbare halter 11 kg Ksix, Fitness, 8 schijven, Ergonomische handgreep

€10900

Draai gewoon aan het gripwiel totdat u het gewicht krijgt.Gemakkelijk op te bergen in elke hoek van het huis dankzij het compacte ontwerp inclusief

Kleur: Zwart

11 kg

Uitsluitend online verkocht en verzonden door Techno móvil

Onze diensten:

  • Geselecteerd door Decathlon
  • Gratis levering aan huis
  • Retour gedurende 30 dagen

Beschrijving

Als je op zoek bent naar een halter waarmee je met de gewichten kunt spelen en thuis ruimte kunt besparen... Hier is je keuze! Dankzij het verstelbare systeem kunt u gewichten tot 11 kg variëren met eenvoudige draaibewegingen in de handgreep. Een halter bestaande uit 8 schijven met verschillende gewichten die zich aanpassen aan de verschillende oefeningen en herhalingen die je uitvoert. Zeer gemakkelijk op te bergen in elke hoek van het huis dankzij het compacte ontwerp met inbegrepen.
In een oogwenk verstelbaar

Dankzij het wisselsysteem en de 8 gewichten tussen 0,98 kg en 1,24 kg kunt u het gewicht voor elk type oefening aanpassen. Draai gewoon aan het gripwiel totdat u het gewicht krijgt waarnaar u op zoek was. Wanneer u de halter optilt, blijven alle overbodige platen veilig op het blad liggen.
Voor allerlei trainingen

Deze halter is ideaal voor elk type krachttraining zoals strides, military press, bench press, deadlift... Dankzij het veelzijdige en complete aanpassingssysteem kunt u de intensiteit van de oefeningen variëren en aanpassen aan wat u zoekt. alle tijden. .

Deze verstelbare halter bevat 2 platen van 0,98 kg (13 x 1,2 cm), 2 platen van 1,06 kg (13,5 x 1,2 cm), 2 platen van 1,15 kg (14 x 1,2 cm), 2 schijven van 1,24 kg (14,5 x 1,2 cm ), 1 stang, 1 halterbakje.
eersteklas materialen

De 8 platen die deze halter bevatten, zijn gemaakt van Q235-staal, een constructiestaal van koolstof dat goede prestaties en weerstand biedt. De stang is gemaakt van PA6, een zeer veelzijdig en ook zeer resistent materiaal, en PP. PP is: het plastic dat alles kan. Deze mix van materialen zorgt voor een grotere duurzaamheid en beter onderhoud.
100% ergonomisch

De mix van materialen van de stang en het ergonomische ontwerp bieden u een stevige en comfortabele grip voor uw oefeningen. Bovendien maken het compacte formaat van de halter en zijn schijven het zeer gemakkelijk te hanteren en van hand tot hand te wisselen.
Ontworpen voor thuis

Deze dumbbell is heel makkelijk op te bergen in elke hoek van het huis. Of het nu onder de bank, in een kast of in de hoek van de kamer is, dankzij het kleine formaat van 39,5 x 18 x 15,4 cm kun je van elke kamer in je huis je eigen fitnessruimte maken.

Technische informatie

  • Haltervorm rond
  • Gebruiksplaats BINNEN
  • Soort training KRACHT
  • Halter gewicht 6 kg < gewicht < 20kg
  • Staat Nieuw

Gebruikersbeoordelingen