Warmtepomp voor zwembaden van 45 tot 65 m3 - Poolex Jetline Silverline 120

€1.99500

Dit gebruiksvriendelijke, krachtige en prijsvriendelijke model betreft 12.5 kW en is geschikt voor zwembaden van 45 tot 65 m3.

Kleur: Donkergrijs

Uitsluitend online verkocht en verzonden door Mijn Sporttoestel

Onze diensten:

  • Geselecteerd door Decathlon
  • Enkel levering aan huis
  • Retour gedurende 30 dagen

Beschrijving

Poolex Silverline: prestaties én prijs, de keuze is gemaakt!

De Silverline blijft een vertrouwde waarde van het merk Poolex. Een warmtepomp die zijn plaats op het podium heeft behouden dankzij een kwaliteitsuitrusting en een positionering die alle concurrentie trotseert. Een prijs die toegankelijk is en een selectie van capaciteiten die voldoen aan de behoeften van de meeste zwembadeigenaars.

Met de Silverline kunt u tijdens alle seizoenen van uw zwembad genieten zonder buiten uw budget te vallen.

Deze warmtepomp is uitgerust met een krachtige Toshiba compressor en een warmtewisselaar met dubbele titaniumspiraal, waardoor hij een COP van meer dan 6 heeft. Dit betekent dat hij voor elke verbruikte kilowatt er 6 produceert!

Vanuit het oogpunt van gebruiksgemak is de Silverline een eenvoudig te bedienen zwembadwarmtepomp. Een Touch & Go LCD-bedieningspaneel informeert u over de pompstatus en de watertemperatuur. U programmeert in een handomdraai een ingestelde temperatuur en een verwarmingsschema. U hoeft niet naar de pomp toe. Met zijn 10 meter bedrade bedieningsuitbreiding komt uw Silveline warmtepomp naar u toe.

De Silverline is verkrijgbaar in 7 capaciteiten, van 5,5 tot 22 kW. Dit model betreft 12.5 kW en is geschikt voor zwembaden van 45 tot 65 m3.

CORROSIE- EN UV-BESTENDIGE METALEN BEHUIZING
De Silveline is tot en met zijn behuizing efficiënt en robuust! Daarom heeft dit model een metalen omkasting met een anti-corrosie- en anti-UV-behandeling die bestand is tegen alle weersinvloeden.

EFFICIËNT EN ZUINIG
Met de Twisted Tech technologie zorgt voor een directere temperatuurstijging een een lager elektrisch verbruik.

OP AFSTAND BEDIENBAAR
Maak het u gemakkelijk door het bedieningspaneel in uw technische ruimte te installeren.

Bestel uw Poolex Silverline nu en geniet binnen de kortste keren van uw zwembad.

Technische informatie

Staat

Nieuw

Gebruikersbeoordelingen