Set van 5 weerstandsbanden incl. opbergzak - Roze

€1194
€1495 -20%
*De uitverkoop begint op 8/7/2024

De Fitness Elastieken van Senz Sports hebben vijf verschillende sterktes waardoor je eindeloos kunt blijven trainen en voor iedere oefening de juiste weerstand hebt.

Kleur: Roze

Uitsluitend online verkocht en verzonden door Betersport B.V.

Onze diensten:

  • Geselecteerd door Decathlon
  • Gratis levering aan huis
  • Retour gedurende 30 dagen

Beschrijving

De Fitness Elastieken van Senz Sports hebben vijf verschillende sterktes waardoor je eindeloos kunt blijven trainen en voor iedere oefening de juiste weerstand hebt. Met de meegeleverde opbergzak neem je de weerstandsbanden overal mee naartoe. Door het gebruik van latex zijn de fitnesselastieken extra sterk, waardoor je lang kunt genieten van deze populaire banden!

Multifunctioneel
Weerstandsbanden zijn multifunctioneel te gebruiken voor verschillende onderdelen van je lichaam. Zo zijn de banden van Senz Sports ideaal voor het trainen van je benen en billen. Door het verschil in weerstand gebruik je de elastieken voor verschillende spiergroepen van je benen en billen, waardoor je een groot aantal oefeningen kunt uitvoeren. De banden blijven goed zitten en zorgen voor een comfortabele training.

Naast het trainen van je onderlichaam zijn de weerstandsbanden ook functioneel tijdens het trainen van je bovenlichaam. De elastieken zorgen bijvoorbeeld voor het versterken van je schouders of het trainen van je armspieren. Ook kun je de fitnesselastieken gebruiken voor het verlichten of juist verzwaren van oefeningen, zoals bij squats, lunges of bench press oefeningen.

De fitness elastieken van Senz Sports bieden dus hulp tijdens diverse trainingen, waaronder krachtraining, stabiliteitstraining, rek- en strekoefeningen en explosiviteitstrainingen. Een must-have voor iedere sporter!

Technische informatie

  • Sportief niveau Alle niveaus
  • Staat Nieuw

Gebruikersbeoordelingen