Beschrijving

Voetbaldoel, vangnet en reboundtrainer ineen!
Thuis lekker voetballen en trainen!
Thuis lekker uren blijven voetballen en trainen in je eigen tuin zonder de bal op te halen. De Open Goaaal houdt schoten tegen die over en naast gaan en is daarmee de ideale voetbaltrainer voor kinderen thuis. Kinderen kunnen in hun eentje de tuin in voor het verbeteren van de schietvaardigheid en traptechniek. Naast het tegenhouden van de bal, kaatst de Open Goaaal de bal ook terug waardoor je kunt blijven schieten. Gewoon lekker voetballen in je eigen tuin! Na gebruik kun je de Open Goaaal gemakkelijk inschuiven.
De elastische opstelling kaatst de bal terug, waardoor de Open Goaaal een goal met vangnet, de ideale voetbaltrainer voor in de tuin is. Nooit meer de bal bij de buren!
Vier formaten
De Open Goaaal Football Rebounder is verkrijgbaar in vier formaten. De Standard en Large zijn zelfs aan te passen aan de beschikbare ruimte. Voor elke tuin hebben we wel een formaat!
Het geheel is gespannen met een zwart elastiek welke is opgehangen tussen twee 3 meter hoge groene metalen palen, welke zijn bevestigd in de grond. De twee metalen palen worden met grondankers in de grond bevestigd. De grondankers gaan 15 cm in de grond, deze kunt u zelf in de grond drukken. Ze worden aan beide kanten rechtop gehouden door scheerlijnen. Als de tuin kleiner is kun je de metalen palen dichter bij elkaar brengen.
Wat krijg je geleverd?
Met de aanschaf van de Open Goaaal haal je een compleet pakket in huis. Stalen palen, bevestigingsmiddelen etc. alles wordt geleverd! In de bijgeleverde handleiding lees je stap voor stap hoe je de Open Goaaal opbouwt.
De Open Goaaal is van robuuste en goede kwaliteit, met 1,5 mm dikke geschilderde stalen palen, een sterk doelnet en hoogwaardige elastieken om de degelijkheid te handhaven.
Voor het plaatsen van de Open Goaaal Large heb je een rechthoekige ruimte in de tuin nodig. Deze dient tussen de 8,5 en 10,5 meter breed te zijn en 2,3 meter diep.

Technische informatie

TYPE MONTAGE

Montage zonder gereedschap