Thuasne Sport Stabiliserende Enkelbrace BOA

€7995

Geavanceerde enkelbrace die geschikt is voor matige tot ernstige enkelblessures

Kleur: Zwart

  • M Niet online beschikbaar
  • S Niet online beschikbaar

Uitsluitend online verkocht en verzonden door All4fysio fysiosupplies

Onze diensten:

  • Geselecteerd door Decathlon
  • Enkel levering aan huis
  • Retour gedurende 30 dagen

Beschrijving

De Thuasne Sport Stabiliserende Enkelbrace BOA is een geavanceerde enkelbrace die geschikt is voor matige tot ernstige enkelblessures, zoals enkelverzwikking of enkelverstuiking. Deze brace kan ook gedragen worden bij instabiliteitsklachten of ter preventie van een enkelblessure.

Na een enkelblessure loop je een verhoogd risico op herhaling. Daarom wordt geadviseerd om minimaal een jaar lang een enkelbrace te dragen tijdens het sporten om nieuwe blessures te voorkomen. De Thuasne Sport Stabiliserende Enkelbrace BOA is speciaal ontworpen om optimale stabiliteit te bieden aan de enkel.

De werking van deze enkelbrace berust op verschillende elementen. De twee stevige harde baleinen die langs de enkelbotjes (malleoli) lopen, samen met de twee verstevigende elastische banden en de vetersluiting, zorgen voor een hoge mate van stabiliteit in de enkel. Dit voorkomt dat de voet naar binnen of buiten kan kantelen, wat een veelvoorkomende oorzaak is van enkelblessures.

Naast stabiliteit biedt de enkelbrace ook comfort. Dankzij het slanke design heb je voldoende bewegingsvrijheid om de voet op en neer te bewegen, waardoor de brace uitstekend geschikt is om tijdens het sporten te dragen. Het slanke design in combinatie met de dunne stevige baleinen zorgt ervoor dat de brace gemakkelijk in schoenen past.

Een handige eigenschap van de Thuasne Sport Stabiliserende Enkelbrace BOA is de BOA sluiting aan de voorkant bovenop de brace. Met een paar keer draaien aan deze knop kun je de brace stevig sluiten en door aan de knop te trekken kun je de brace gemakkelijk openen.

De Thuasne Sport Stabiliserende Enkelbrace BOA heeft ook verschillende voordelen die het een uitstekende keuze maken:

Makkelijk aan te trekken: De enkelbrace is dankzij de BOA-sluiting eenvoudig aan te trekken, waardoor je snel klaar bent om je activiteit te beginnen.

Comfortabel en stevig materiaal: De brace is gemaakt van hoogwaardig materiaal dat zowel comfort als ondersteuning biedt aan de enkel.

Universeel: De enkelbrace kan zowel aan de rechter- als aan de linkervoet gedragen worden.

Technische informatie

  • Type ondersteuning Stabilisatie
  • Type blessures VERSTUIKING
  • Staat Nieuw

Gebruikersbeoordelingen