Set van 4 biljartkrijtjes

€600
€150/stuk
Ref. : 8389061

Ons team van bevlogen biljarters biedt je deze set met 4 krijtjes aan, ideaal om preciezer te stoten.

Een echt biljartsymbool en een onmisbaar accessoire! Het krijt verhoogt de wrijving tussen bal en keu, zo stoot je preciezer.

Beschikbaar in de winkel

Onze diensten:

  • Gratis afhaling in de winkel
  • Gratis levering
  • Gratis retour tot 365 dagen na aankoop
  • Minimum 2 jaar garantie

Productvoordelen

Precisie

Nauwkeuriger stoten dankzij de hogere wrijving tussen keu en bal.

Technische informatie

Waarom breng je krijt aan op je biljartkeu?

Een krijtje is haast even onmisbaar als je biljartkeu zelf. En daar is een heel eenvoudige reden voor: als je krijt aanbrengt op de pomerans (het uiteinde van de keu dat de bal raakt) heb je meer grip op de bal.

En dus? En dus stoot je eenvoudiger, kun je effect op de witte bal zetten en vermijd je een fausse-queue (het uiteinde van de keu schampt af op de bal waardoor je de pocket mist).

Tip om te scoren

De meeste mensen wrijven het krijt uit over het uiteinde van de keu. Het krijt kan zich dan echter niet gaan 'zetten'. Raak het uiteinde va de keu eerder lichtjes aan zodat het volledige oppervlak met krijt bedekt is.

Leuk weetje: impact van het krijtje op de ballen

Bij elke stoot blijft er een beetje hars achter op de bal. Vergeet dus niet om de ballen na een tijdje schoon te maken (met een aangepaste machine die je in biljartclubs vindt of met een aangepast product).

Leg het krijtoppervlak steeds naar boven als je je krijtje op je biljarttafel achterlaat. Zo maak je je tafel niet vuil. Er bestaan ook magnetische krijtjeshouders die ervoor zorgen dat je tijdens je wedstrijd je krijtje steeds bij de hand hebt.

Garantie

2 jaar

Overige informatie

Samenstelling

Hoofddeel 50% Silicium, 50% Aluminium

Gebruikersbeoordelingen

Vraag & antwoord