Voetbal voor 5 a side Society 500 maat 4 oranje/zwart

€1700

Ons ontwerpteam van fervente voetballers, ontwikkelde deze bal voor wie regelmatig recreatief 5-a-side voetbal speelt op kleine synthetische terreinen.

Op zoek naar een bal voor 5-a-side voetbal? Deze bal met middelhoge opstuit biedt je veel spelplezier bij balbezit. Sterk en goed te controleren, optimaal om mee te spelen!

Vraag & Antwoord

Kleur:

Fluorood

Maat:

maatwijzer
4

PRODUCTVOORDELEN

Precisie

De gelijkmatige opstuit zorgt voor nauwkeurig spel in balbezit.

Sterk

Bestand tegen 2500 trappen voor eindeloos spelplezier.

Duurzame spanning

Onze materialen zorgen ervoor dat de bal zijn optimale druk behoudt.

balgevoel

Het gebruikte materiaal geeft een ongeëvenaard balgevoel.

AFBEELDINGEN

Voetbal voor 5 a side Society 500 maat 4 oranje/zwart
Voetbal voor 5 a side Society 500 maat 4 oranje/zwart
Voetbal voor 5 a side Society 500 maat 4 oranje/zwart
Voetbal voor 5 a side Society 500 maat 4 oranje/zwart
Voetbal voor 5 a side Society 500 maat 4 oranje/zwart

TECHNISCHE INFORMATIE

Waarom deze bal?

Voor het ontwerp van deze hybride voetbal voor 5-a-side liet ons team zich inspireren door voetballers op het terrein. Hybride, omdat we bij het ontwerp van deze bal het comfort van machinaal genaaide ballen hebben gecombineerd met de duurzaamheid van handgenaaide ballen. Zo geeft hij een goed en nauwkeurig balgevoel terwijl hij ook goed bestand is tegen intense wedstrijden op kleine synthetische velden.

Foot5, Society, Calcetto of 5-a-side?

'Calcetto' in Italië, 'Society' in Zuid-Amerika, 'Foot5' in Frankrijk, '5-a-side' in België, ... misschien niet dezelfde naam, maar wel dezelfde sport. Voor onze bal maakt het niet uit, je kunt hem altijd en overal gebruiken!

Gewicht

Tussen 350 en 390 g (maat 4).

Omtrek

Tussen 64 en 66 cm (maat 4).

Een 'ronde' bal?

Dat lijkt vanzelfsprekend maar in werkelijkheid heeft geen enkele bal een perfecte ronding! De gemiddelde gemeten afwijking van de bolvormigheid van onze bal bedraagt maximaal 1,5% zodat je steeds een uitstekend balgevoel hebt.

Een gelijkmatige opstuit!

De optimale opstuit van deze bal maat 4 ligt tussen 80 en 100 cm. Onze technische materialen zorgen bovendien voor een gelijkmatige opstuit waarbij het verschil tussen de laagste en hoogste opstuit maximaal 10 cm bedraagt.

Tip om de bal perfect op te pompen [...]

We raden je aan om deze bal op te pompen tot 0,55 bar om optimaal spelplezier te garanderen! Het is volledig normaal dat de bal na enkele dagen wat druk verliest (0,1 bar in 72 uur). Deze bal behoudt zijn druk dankzij de binnenbal uit butyl en latex.

Spelen wanneer je maar wilt!

Elke speler werkt weleens een wedstrijd in de regen af! In het laboratorium bootsen we de spelomstandigheden in de regen na om zeker te zijn dat onze bal niet zwaarder wordt door het absorberen van water. Aan het einde van de test mag de bal niet meer dan 15% zwaarder zijn, ofwel 60 gram voor deze bal in maat 4.

Vorm- en drukbehoud

2500 trappen van 50 km/u tegen een hellend vlak in beton vanop een afstand van 2,5 m. Dit is de meest veeleisende test die we onze bal hebben laten ondergaan:
- de naden hebben deze test doorstaan
- de omtrek is met niet meer dan 1,5 cm toegenomen
- de afwijking van de bolvormigheid bedroeg niet meer dan 1,5%
- de bal heeft niet meer dan 0,1 bar druk verloren

Garantie

2 jaar

OVERIGE INFORMATIE

Samenstelling

Buitenschaal 90% Polyurethaan, 10% Polyester Behuizing 70% Natuurlijk rubber - latex, 30% Isobutyleen-isopreenrubber - butyl

GEBRUIKSAANWIJZING

Vermijd dat de bal doornen of stekels raakt.

GEBRUIKERSBEOORDELINGEN

Loading

Vraag & Antwoord