Wandelfleece voor kinderen 7-15 jaar SH500 blauw

€1700

Onze ingenieurs ontwikkelden dit fleece vest voor kinderen die wandelen bij koud weer. Ideaal om op verkenning te gaan langs besneeuwde paden!

De warmste fleece uit het assortiment. De lange vezels vervullen dezelfde rol als de vacht bij een dier, ze houden lucht vast voor maximale warmte. Makkelijk aan te trekken door de volledige rits.

Vraag & Antwoord

Kleur:

Navyblauw

Maat:

maatwijzer

PRODUCTVOORDELEN

Warmte

De warmste: lange vezels en een dichtheid van 300 g/m²

Ademend vermogen

Polyester tricot: laat de door het lichaam geproduceerde damp door

Schuurbestendig

Slijtvaste fleece, goed bestand tegen pluizen.

Gebruiksgemak

2 steekzakken en capuchon.

TECHNISCHE INFORMATIE

Fleece: isolatie dankzij lucht

Fleece houdt de lucht vast door zijn volumineuze structuur. Die luchtlaag is van nature isolerend en houdt zo het lichaam warm. Door de stof te ruwen, kan ze lucht vasthouden.

Duurzaamheidstests

Test op slijtvastheid en bestandheid tegen wrijving: zo testen we in het lab of de fleece stoffen na verloop van tijd niet gaan pluizen. Test op kleurvastheid: de kleurvastheid wordt streng getest zodat de kleuren absoluut niet kunnen uitlopen. Verouderingstest: de eigenschappen, het gedrag, de dikte of het uitzicht van een stof mogen zelfs na vaak wassen niet veranderen.

Onderhoudsadvies:

Om ervoor te zorgen dat je kleding goed blijft isoleren, raden onze experts aan om de instructies op het waslabel te volgen. Gebruik geen chemische producten als bleekwater, die kunnen de thermische isolatie van sportkleding immers aantasten.

Een score om de milieu-impact van artikelen te vergelijken

De milieu-impact van dit artikel wordt berekend voor de hele levensduur ervan en met verschillende indicatoren. Vervolgens krijgt het een algemene score van A tot E, zodat je in een vergelijking tussen gelijkaardige producten (T-shirts, broeken, rugzakken enz.) de modellen met de beste milieuscore het snelst herkent. Decathlon past deze milieulabeling vrijwillig toe. Meer informatie op: http://sustainability.decathlon.com/

Garantie

2 jaar

OVERIGE INFORMATIE

Samenstelling

Hoofdstof 100% Polyester Tweede voering 100% Polyester

VOORRAADADVIES

Bij voorkeur ophangen op een kleerhanger of opgevouwen bewaren, en in een schone en droge ruimte.

GEBRUIKSAANWIJZING

Uit de buurt houden van vlammen en warmtebronnen.

TESTS

Ons team is gevestigd aan de voet van de Mont Blanc, in de Franse Haute-Savoie. Het hele jaar door bedenken en ontwerpen onze productontwikkelaars er mooie, eenvoudige en technische artikelen. Die worden vervolgens ongenadig getest op het terrein. We zijn er immers van overtuigd dat onze artikelen gebruiken in echte omstandigheden de enige manier is om ze continu te verbeteren.

ONDERHOUDSADVIES

Machinewas - 30° max - normaal

Niet bleken

Mag niet in de droogtrommel

Niet strijken

Niet droogreinigen

GEBRUIKERSBEOORDELINGEN

Loading

Vraag & Antwoord

Vergelijkbare producten