Warme jachtlaarzen Glenarm 100 bruin

€2000

Voor alle jachtvormen bij koud weer.

In deze gevoerde en waterdichte laarzen blijven je voeten droog als het regent. Ze zijn ideaal voor wie af en toe in het veld jaagt.

Vraag & Antwoord
Kleur: Koffie
Maat: maatwijzer

PRODUCTVOORDELEN

Warmte

Dankzij de voering blijven je voeten comfortabel warm.

Lichtgewicht

Deze thermoplast laarzen wegen slechts 1,4 kg in maat 39/40.

Sterk

Slijtvast materiaal en assemblage.

Schokdemping

Inlegzool van 4 mm dik.

TECHNISCHE INFORMATIE

Laarzen met warme voering om je voeten warm te houden

We hebben deze warme laars Glenarm 100 ontwikkeld voor een optimaal comfort voor de jager. Het doel? Je voeten beschermen tegen vocht en kou dankzij een warme voering. Zo zijn je voeten, vooral bij de actieve jacht waarbij je achter je honden loopt op zoek naar snippen, fazanten of konijnen, goed beschermd en kan je optimaal genieten van de jacht.

Lichte en duurzame laarzen, met een onklopbare prijs-kwaliteitverhouding

Deze laarzen zorgen dat je voeten en benen nooit meer zwaar aanvoelen. Je draagt ze om te jagen, voor een wandeling door de velden of over modderige paadjes vol plassen, ze beschermen je voeten tegen de regen (ze zijn waterdicht) en houden ze droog. Het materiaal en de assemblage verhogen de slijtvastheid. Opmerking: kies bij deze laarzen geen maat groter, vanwege de dikke voering.

Onderhoudsadvies voor deze thermoplast laarzen

Maak je laarzen na elke tocht schoon met water en/of pH-neutrale zeep (gebruik geen harde borstel of schuurspons). Droog ze daarna af met een doek of laat ze drogen in een goed geventileerde ruimte, ver van warmtebronnen. Bewaar je laarzen rechtop, zonder vouwen, bij voorkeur op een droge en goed geventileerde plaats. Uiteraard kunt je ermee door water lopen, tot de hoogte van de schacht.

Gewicht per paar

35/36: 1,2 kg
37/38: 1,280 kg
39/40: 1,4 kg
41/42: 1,5 kg
43/44: 1,6 kg
45/46: 1,72 cm)
Kuitwijdte in maat 41/42: 41 cm

OVERIGE INFORMATIE

Samenstelling

Zool van 100% polyvinylchloride (pvc) - bevat geen ftalaten Buitenkant van 100% polyvinylchloride (pvc) - bevat geen ftalaten Binnenkant van 100% Polyester Warme binnenvoering 100% Polyester

VOORRAADADVIES

Op een droge en donkere plaats.

GEBRUIKSAANWIJZING

verwijderd houden van vuur.

Vergelijkbare producten

GEBRUIKERSBEOORDELINGEN

Loading

Vraag & Antwoord