Bescherming

Bescherming jiu-jitsu

Bescherm jezelf met onze Jiu-Jitsu bescherminen: scheen- en voetbeschermers, hoofd- en gebitsbeschermers, knie- en elleboogbeschermers en ook kruis- en borstbeschermers.
Skip categories and go to listing products Skip categories and go to filters
€1395 −7%
€1295
*Van ‪29/9/2023‬ tot ‪8/10/2023‬
4.1/5 Op basis van 2932 Beoordelingen in de winkels en online


WELKE BESCHERMING VOOR BRAZILIAANSE JIU-JITSU?


In Braziliaanse Jiu-Jitsu moet je naast je een stevige gi (pak) en de juiste kleur van gordel ook beschermers dragen die specifiek ontworpen zijn voor trainingen en wedstrijden: gebitsbeschermer, scheenbeschermers en een cup zijn onmisbaar in je bescherming. We raden ook een liesbroek of compressieshort aan om je extra te beschermen tegen wrijving wanneer je op de grond vecht. De beschermende uitrusting die je draagt in Jiu-Jitsu is er in de eerste plaats om letsels te voorkomen bij deze intensieve contactsport. Daarnaast geeft het feit dat je beschermd bent ook een boost aan je vertrouwen en focus, en toon je aan je tegenstander dat je sportiviteit en respect hoog in het vaandel draagt. Vraag raad aan je Jiu-Jitsu-leraar of organisatie om de juiste bescherming te helpen kiezen voor wedstrijd en training.


JIU-JITSU-BESCHERMING KOPEN BIJ DECATHLON


Bij DECATHLON kan je bescherming kopen van het merk Outshock, die geschikt is voor verschillende martial arts zoals karate, judo, boksen, taekwondo en jiu-jitsu. Zo zijn de mondbeschermers, scheenbeschermers, enz geschikt voor meerdere vechtdisciplines. Ontdek al onze bescherming om met veilige en gecertificeerde producten je favoriete vechtsport te beoefenen


Laat ze kiezen