Schietschijven

Schietschijven
Filters
Terug naar paginalijst
Ingedeeld naar
Type
SPORTIEF NIVEAU
Prijs
Ingedeeld naar
Merk
kies volgens
EERSTE TECHNISCHE PRIJS
€049
Geologic

Schietschijf voor boogschieten 40 x 40 cm

(27)
BEST BEOORDEELD
€099
Geologic

Schietschijf 80 x 80 cm

(9)
8 Producten
4.5/5 Op basis van 104 Beoordelingen in de winkels en online

Richt je op het juiste doel

Omdat Decathlon je adviseert en uitleg geeft over elke sport, kan je er zeker van zijn dat je altijd het materiaal kiest dat je nodig hebt. Soms zijn de accessoires minstens zo belangrijk als de uitrusting zelf. Dit is zeker het geval bij de keuze voor een schietschijf, waarop je gaat oefenen en gaat leren richten. De keuze van je boogschieten materiaal is afhankelijk van je niveau en het doel dat je wilt bereiken. Om de keuze gemakkelijker te maken beschrijft Decathlon uitgebreid de schietschijven van schuim en alle andere modellen.


Schietschijven, een aandachtspunt voor meer precisie

Als je je schietschijf kiest, hoop je aan je precisie te kunnen werken. Maar dit betekent niet dat je direct voor de allerkleinste schijf moet gaan, integendeel. Afhankelijk van de boog die je gebruikt, de pijlen en je niveau zal Decathlon je kunnen helpen om de juiste schietschijf van stro of ander materiaal te vinden die het beste bij jouw eisen aansluit. Een schietschijf kan rond of vierkant zijn, en ook hierbij is de keuze bepalend voor hoeveel vooruitgang je ermee zult gaan boeken. Richt je dus op je doel en laat Decathlon jou de ideale schietschijf aanbieden.


Een schietschijf, meer dan een accessoire

Je schietschijven zijn meer dan simpele boogschieten accessoire; de schijf is een van de basisonderdelen van je uitrusting. Afhankelijk van hoeveel plaats je hebt en hoe je ze wilt gaan gebruiken, kan je kiezen tussen schijven die "klaar zijn voor gebruik" en schijven die je op een staander moet plaatsen. Als je eenmaal al deze beslissingen hebt genomen, hoef je alleen nog maar de raad van Decathlon op te volgen om te kiezen voor het juiste materiaal: schuim, stro of ander.