Duikbrillen

Duikbrillen

Diepzeeduiken is een sport waarbij je het leven in het water ontdekt en bewondert. Je kan dus niet zonder duikbril om die onderwaterpracht te aanschouwen. Er is keuze tussen duikbrillen met één of met twee glazen. Met een duikbril met één groot glas heb je een breed gezichtsveld. Een duikbril met twee glazen bevat dan weer minder lucht.
Terug naar paginalijst
Filteren op Geslacht
Filteren op TYPE DUIKBRIL
Filteren op SPORTIEF NIVEAU
Filteren op Merk
Filteren op Kleur
Filteren op Prijscategorie
EERSTE TECHNISCHE PRIJS
€500
product.listing.models.
Subea

Masker voor vrijduiken FRD100 turquoise voor kinderen

(542)

OP WERKDAGEN BESTELD VOOR 20U, MORGEN IN HUIS
 
BEST BEOORDEELD
€500
product.listing.models.
Subea

Masker voor vrijduiken FRD100 turquoise voor kinderen

(542)

OP WERKDAGEN BESTELD VOOR 20U, MORGEN IN HUIS
 
ONZE BESTSELLER
€3200
Cressi

Duikbril Nano Black voor harpoenvissen en vrijduiken

(2)

Verzonden binnen 1 werkdag vanuit ons magazijn
 
20 Producten
Onze selectie
 • Onze selectie
 • Prijs stijgend
 • Prijs dalend
 • Kortingspercentage (dalend)
 • Populariteit
 • Eindereeks
Functionaliteit niet beschikbaar voor Mijn winkel (Winkel veranderen)
  4.0/5 Op basis van 1160 Beoordelingen in de winkels en online

  Voor zichtcomfort: duikbrillen met 1 doorlopend glas of 2 separate glazen

  Diepzeeduiken, dat is weliswaar tientallen meters afdalen onder het wateroppervlak maar het is vooral de onderwaterpracht observeren en bewonderen. Welkom in de duikwereld waar zichtcomfort op de eerste plaats komt! Bij het kiezen van een duikbril rijst vaak de vraag: duikbril met 1 doorlopend glas of duikbril met 2 separate glazen? Hierna volgen wat praktische tips om je verder te helpen: een duikbril met 1 doorlopend glas beschikt over een breed gezichtsveld; een duikbril met 2 separate glazen biedt het voordeel van een kleinere luchtinhoud (van belang voor het klaren van de duikbril). En wat betreft veiligheid? Wil je een zorgeloze aankoop, opteer dan voor gehard glas, vooral wanneer er intensief aan diepzeeduiken wordt gedaan. Dit materiaal is twee tot vijf keer sterker dan gewoon glas en biedt een grotere krasbestendigheid.


  Siliconen mantel, aangepaste maat: twee elementen die van essentieel belang zijn voor de waterdichtheid van de duikbril

  Om water en modder houden, moet je duikbril voldoende waterdicht zijn. Hiervoor is niets beter dan een duikbril met de juiste maat: aarzel dan ook niet om verschillende modellen te passen! Denk voor een betere waterdichtheid ook aan de siliconen mantel: zijn soepele en hypoallergene eigenschappen zorgen voor meer comfort in het water waarbij de duikbril goed aansluit op je gezicht. Tip van Decathlon: een duikbril met transparante mantel vermindert het tunneleffect dat kan worden ervaren bij een zwarte mantel!


  Een duikbril specifiek ontwikkeld voor diepzeeduiken: voor extra veelzijdigheid

  Je hebt de smaak van het diepzeeduiken te pakken gekregen en hebt bijgevolg je uitrusting aangepast, met een snorkel, een duikpak en een duikmasker waarmee de neus kan worden dichtgeknepen om de Valsalva-manoeuvre uit te uitvoeren tijdens het afdalen. Denk eraan!

  laat ze kiezen en schenk sport

  GEEF EEN E-GIFT CARD CADEAU