Luchtmatrassen

Kampeer luchtmatrassen

Skip categories and go to listing products Skip categories and go to filters
Skip filters
Filters
Filter op prijs
4.1/5 Op basis van 5042 Beoordelingen in de winkels en online

EEN LUCHTBED VOOR WAAR COMFORT OP DE CAMPING


Een kampeerluchtbed is een handige en comfortabele slaapoplossing op reis, op de camping of bij een trektocht. Ze zijn doorgaans lichter en compacter dan een traditionele kampeermatras, waardoor ze gemakkelijker mee te nemen en op te bergen zijn.Je moet met verschillende zaken rekening houden bij de aankoop van een kampeerluchtbed. We geven je enkele belangrijke punten mee.

Oppompen

Je kunt een kampeerluchtbed opblazen met een manuele of elektrische pomp, of gewoon met je adem. Luchtbedden waar je een elektrische pomp voor nodig hebt, zijn vaak sneller op te blazen, maar nemen ook meer plaats in.


Het comfort

Het comfort van een kampeerluchtbed is afhankelijk van de grootte, de dikte en de opblaasduur. Heb je meer ondersteuning en comfort nodig, ga dan voor een dikker luchtbed. Als je wat kleiner bent of een compacter luchtbed nodig hebt, kies dan een kleiner of dunner model.


Het gewicht en het volume:

Kampeerluchtbedden zijn doorgaans lichter en compacter dan klassieke kampeermatrassen, maar er bestaat wel wat variatie in het gewicht en het volume. Als je lange trektochten maakt en je luchtbed op je rug moet dragen, dan kies je best voor een luchtbed dat zo licht mogelijk is.

De levensduur

Het is belangrijk om een luchtbed van kwalitatieve materialen te kiezen, zo ben je zeker dat hij wel even meegaat.


Het zit 'm in de details

Er zijn natuurlijk nog heel veel andere eigenschappen waar je rekening mee moet houden bij de aankoop van een kampeerluchtbed, zoals het gebruiksgemak, de grootte van het opblaasventiel en de inbegrepen accessoires (zoals een transporthoes of een pomp). Neem de tijd, doe je onderzoek en vergelijk de verschillende opties voor je een keuze maakt.


VIND HET JUISTE KAMPEERLUCHTBED BIJ DECATHLON


DECATHLON wil je graag effectief bijstaan op elke uitstap naar de vrije natuur en biedt daarom een breed assortiment luchtbedden aan. Afhankelijk van je noden vind je verschillende luchtbedden en schuimmatjes voor een of twee personen. We hebben ook zelfopblazende campingmatjes, die zich door verschillende typologieën kunnen aanpassen aan jouw lichaam. Bovendien ontwikkelt het merk Quechua vanuit haar ervaring nieuwe luchtbedden die steeds beter voldoen aan de noden van fervente kampeerders.


Laat ze kiezen

Een cadeaubon schenken