Muggenspray en anti-insectenspray

Muggenspray en anti-insectenspray kamperen

Skip categories and go to listing products Skip categories and go to filters
Skip filters
Filters
Filter op prijs
4.3/5 Op basis van 469 Beoordelingen in de winkels en online

Een goed muggenwerend middel kan in de zomer een enorm verschil maken!


Heerlijk toch, de dag afsluiten in je tuin op een zwoele zomeravond... Totdat het ongedierte zijn kop opsteekt en ons goeie humeur verpest. En wat in onze streken alleen maar irritant en pijnlijk is, vormt in tropische gebieden een reëel gevaar.

Muggen staan erom bekend drager te zijn van het beruchte malaria. Een goede bescherming tegen muggen is daarom essentieel.

Op zoek naar geschikte producten voor bij je thuis? Of zoek je doelmatige bescherming tegen muggen voor op de camping of voor je kampeertocht? Wat je ook zoekt, in het brede assortiment van DECATHLON vind je het.


Piepklein maar knap lastig: hou muggen & co op afstand met het juiste muggenwerend middel

Er gaat geen zomer voorbij zonder dat deze onruststokers ons lastigvallen. Of je nu wandelt in het park, zwemt in een meer of thuis slaapt: muggen heb je overal. Soms lijkt het wel alsof je er nooit van zal verlost zijn! Tenzij je het juiste muggenwerend middel hebt. Wanneer je buiten bent, vergeet dan niet om je te wapenen met een muggenspray. Als je een zorgeloze nacht wilt, plaats dan ook een muggennet boven je bed.


Bescherming tegen muggen voor reizen en kamperen

Reizen is leuk maar insectenbeten kunnen je beste momenten verpesten. Het is beter om je voorzorgen te nemen met een goede muggenspray. Een product van goede kwaliteit is essentieel in alle reisbagage. Maar je houdt het ook best binnen handbereik bij wandelingen en uitstapjes. In geval van twijfel, zal ook een tekentang van groot nut zijn en je helpen het ergste te vermijden. Als je gebeten bent, gebruik dan een spray om de jeuk te verminderen.


Muggenwerende middelen op de camping

Liefhebbers van campings weten hoe gemakkelijk muggen je vakantie kunnen verpesten. In extreme gevallen word je 's ochtends wakker en zijn alle onbeschermde delen van je lichaam overdekt met muggenbeten. Dus neem niet alleen een tent en slaapzak mee: als je een leuk verblijf wil, moet je zeker ook een goed muggenwerend middel inpakken.

Als je een zorgeloze nacht wil, denk er dan aan om een muskietennet mee te nemen. Insectenwerende middelen bieden slechts bescherming gedurende zekere tijd. Reis-muskietennetten zijn vooral handig voor als je op rondreis bent. Hun typische kenmerk is dat ze opvouwbaar zijn, waardoor je ruimte kan besparen in je koffer of rugzak. Dit maakt ze makkelijk te vervoeren. Met een comfortabel tweepersoons-muskietennet ben je met zijn tweetjes adequaat beschermd tegen muggen.


FAQ

Wat is het beste muggenwerend middel?

Of je nu thuis bent of op reis, muggennetten bieden de beste bescherming tegen muggen. In je huis, in de tent of zelfs in je tuin boven je ligstoel... De muskietennetten bieden je een muggenvrij gebied en een rustgevende, parasietvrije nachtrust. Een muggen- of insectenwerende spray is zeer nuttig voor onderweg.


Wat helpt om muggenbeten te voorkomen?

Zodra de thermometer boven de 10 graden klimt, beginnen de muggen meer en meer te zoemen. Ze houden van warme en vochtige plaatsen, dus ze komen meestal samen in de buurt van water. Als je wandelt in de vrije natuur, is de beste manier om jezelf te beschermen het gebruik van een muggenwerend middel. Actieve ingrediënten zoals de verbinding DEET (diethyltoluamide) en icaridine houden muggen en andere ongedierte enkele uren op afstand. Ook het zuiver plantaardige citriodiol wordt vaak gebruikt voor bescherming tegen muggen. Of anders: gebruik een muggennet om van je bed een muggenvrije zone te maken.


Welk muggennet te kopen?

Voor tweepersoonsbedden kies je best voor

Laat ze kiezen

Een cadeaubon schenken