Bivak karpervissen

Karpervissen is een techniek die soms vereist om meerdere dagen of nachten aan het water te blijven. Daarom is het van groot belang om uw bivakuitrusting goed te kiezen.

Bivak
Filters
Terug naar paginalijst
Filteren op Type
Filteren op Merk
Filteren op Prijscategorie
EERSTE TECHNISCHE PRIJS
€3500
Caperlan

Karperstoel

(18)
Verzonden binnen 1 werkdag
BEST BEOORDEELD
€8000
Caperlan

Karperbed

(9)
Verzonden binnen 1 werkdag
ONZE BESTSELLER
€15000
Caperlan

Karperbed Wildtrack

(9)
Verzonden binnen 1 werkdag
14 Producten
Onze selectie
 • Onze selectie
 • Prijs stijgend
 • Prijs dalend
 • Kortingspercentage (dalend)
 • Populariteit
Geen enkele van deze producten is beschikbaar in Mijn winkel (Winkel veranderen)
  4.5/5 Op basis van 253 Beoordelingen in de winkels en online

  ONMISBAAR OM BUITEN TE OVERNACHTEN

  Iedere hengelaar weet dat een sessie lang kan duren. Een van de principes van de hengelsport is immers geduldig wachten tot de vissen het aandurven om toe te happen. DECATHLON ondersteunt je daarbij en helpt je om je hengelsessies nog aangenamer te maken, daarom vind je er alles wat je nodig hebt voor de bivak. Bij ons kun je terecht voor stoelen, bedden en tenten, onmisbaar voor wie met de vaste stok vist, of voor elke andere vorm van statisch vissen. Breng nooit meer de nacht buiten door en beleef je passie ten volle!


  MATERIAAL VOOR JE BIVAK KIEZEN

  Karpervissen vraagt om een specifieke techniek en specifieke materialen, van een robuuste hengel tot speciaal lokaas. Om je te begeleiden bij die manier van vissen, raden we je bij DECATHLON aan om ook je bivakmateriaal met zorg te kiezen. In sommige gevallen is een bedchair, een combinatie van een stoel en een bed, de ideale oplossing. Die volgt immers perfect de vorm van je lichaam zodat je maximaal recupereert tijdens je slaap. En omdat het weer helaas niet altijd zonnig en droog is, kan een bivvy een goed idee zijn. Onze tenten zijn gemakkelijk te vervoeren, op te zetten en houden je droog.

  laat ze kiezen en schenk sport

  GEEF EEN E-GIFT CARD CADEAU