Rijhandschoenen

Rijhandschoenen

Bij Decathlon verkopen wij paardrijhandschoenen voor kinderen en volwassenen. Maar ook voor warm en koud weer. Met veel grip of soms juist wat gladder. Ook hebben wij verschillende kleuren en prints. Koop daarom je paardrijhandschoenen bij Decathlon.

a11y.skip-categories a11y.skip-categories
ECODESIGN
Rijhandschoenen voor dames 140 zwart
€600
FOUGANZA Rijhandschoenen voor dames 140 zwart (155) Morgen geleverd, indien besteld voor 22u
Paardrijhandschoenen Serino
€2005
Paardrijhandschoenen Domy
€1870
Warme rijhandschoenen voor kinderen 140 Warm marineblauw en roze
€1200
Rijhandschoenen voor kinderen 100 zwart
€400
Warme en waterafstotende paardrijhandschoenen voor dames 560 WARM blauw/zwart
€1900
Rijhandschoenen Basic voor kinderen ruitersport zwart
€700
Rijhandschoenen kinderen 560 marineblauw en roze
€1500
Rijhandschoenen voor heren 100 Warm donkergrijs
€1200
FOUGANZA Rijhandschoenen voor heren 100 Warm donkergrijs (7) Morgen geleverd, indien besteld voor 22u
Handschoenen 500 voor kinderen ruitersport zwart en grijs
€1000
Rijhandschoenen 560 dames marineblauw en blauw
€1500
Rijhandschoenen voor dames 500 wit
€1200
VERLAAGDE PRIJS
Leren rijhandschoenen voor dames 900 bruin
€1500
BEST BEOORDEELD
Warme en waterdichte rijhandschoenen voor kinderen 500 WARM zwart
€1900
FOUGANZA Warme en waterdichte rijhandschoenen voor kinderen 500 WARM zwart (3) Dit product is niet online verkrijgbaar, bekijk de winkelvoorraad.
Warme rijhandschoenen voor heren 560 Warm zwart
€1900
FOUGANZA Warme rijhandschoenen voor heren 560 Warm zwart (3) Dit product is niet online verkrijgbaar, bekijk de winkelvoorraad.
Tricot rijhandschoenen voor kinderen marineblauw/roze siliconen noppen
€300
FOUGANZA Tricot rijhandschoenen voor kinderen marineblauw/roze siliconen noppen (32) Dit product is niet online verkrijgbaar, bekijk de winkelvoorraad.
Rijhandschoenen voor heren 100 zwart
€600
FOUGANZA Rijhandschoenen voor heren 100 zwart (26) Dit product is niet online verkrijgbaar, bekijk de winkelvoorraad.
VERLAAGDE PRIJS
Rijhandschoenen voor dames 100 zwart
€400
FOUGANZA Rijhandschoenen voor dames 100 zwart (42) Dit product is niet online verkrijgbaar, bekijk de winkelvoorraad.
Handschoenen 560 heren marineblauw en blauw
€1500
FOUGANZA Handschoenen 560 heren marineblauw en blauw (13) Dit product is niet online verkrijgbaar, bekijk de winkelvoorraad.
4.4/5 Op basis van 932 Beoordelingen in de winkels en online

PAARDRIJHANDSCHOENEN VAN DECATHLON MOETEN NIET DUUR ZIJN

Of u nu op zoek bent naar rijhandschoenen die passen bij je wedstrijdkledij of op zoek bent naar eenvoudige handschoenen voor de stal, wij bieden een verscheidenheid aan verschillende rijhandschoenen. Het hoeven niet altijd handschoenen te zijn van Roeckl. Het eigen merk Fouganza van Decathlon biedt tal van alternatieven aan voor een lage prijs. Fouganza heeft handschoenen voor de winter, zogenaamde thermo-rijhandschoenen en rijhandschoenen voor het hele jaar of mildere temperaturen. In de winter zijn de handen bijzonder gevoelig, winterhandschoenen hebben een zachte voering wat stijve handschoenen tegengaat. In de zomer moeten echter luchtige rijhandschoenen worden gekozen.


Waarom zou je paardrijhandschoenen dragen tijdens het paardrijden?

Paardrijhandschoenen zijn speciaal ontworpen om ruiters zich zo comfortabel mogelijk te laten voelen. Paardrijhandschoenen beschermen je handen tegen wrijving en zorgen dat je teugels niet uit je handen kunnen glijden. De binnenkant van paardrijhandschoenen zijn ontworpen voor een goede grip voor de teugels en de gebruikte materialen zijn anti-slip. Rijhandschoenen zijn vaak extra versterkt op de plek waar de teugels wrijving veroorzaken. Dit om een lange levensduur te garanderen. Het is belangrijk om de juiste paardrijhandschoenen te kiezen aangepast aan het seizoen. Als je kiest voor meer comfort houdt dan rekening met de buitentemperatuur. In de wintermaanden zullen warme paardrijhandschoenen uitkomst bieden om de kou tegen te gaan. Bij Decathlon vind je een ruime keuze aan paardrijhandschoenen voor zowel volwassenen als kinderen voor uitstekende prijzen. De handschoenen van Fouganza, het eigen ruitersportmerk van Decathlon zijn gemaakt van verschillende materialen en beschikbaar in allerlei kleuren.


Wat is het voordeel van leren paardrijhandschoenen?

Leer is een typisch materiaal wat veel word gebruikt in de ruitersport. De belangrijkste eigenschap van leer is dat het veel grip bied. Het is echter relatief kwetsbaar en dient regelmatig onderhouden te worden. Ook zijn leren paardrijhandschoenen onhandig voor kinderen. Wij adviseren om voor kinderen handschoenen van katoen of synthetische materialen te kopen. Deze voelen zachter aan en vormen zich beter naar de hand.

Is het een geschenk? Laat ze kiezen Een cadeaubon schenken