Rugzakken

Trailrugzakken

Skip filters
Filters
Filter op prijs
4.4/5 Op basis van 1310 Beoordelingen in de winkels en online

EEN TRAILRUGZAK: ONMISBAAR VOOR ELKE TRAILER


Tijdens het rennen in volle natuur, ver van de platgetreden paden, moet je voldoende mondvoorraad voor onderweg kunnen meenemen en over de juiste uitrusting beschikken. Een ergonomische trailrugzak, voorzien van een waterzak met een slangetje, geeft je de kans om tijdens het rennen voldoende te drinken. In de talloze vakken kan je proviand stoppen en die op ieder moment binnen handbereik houden zonder dat je je rugzak hoeft uit te trekken.


TRAILRUGZAKKEN IN VERSCHILLENDE MODELLEN EN MATEN


De keuze voor een trailrugzak hangt af van de afstand die je tijdens het rennen wil afleggen. De inhoud van de op de markt beschikbare rugzakken schommelt tussen de 5 en 20 liter, terwijl hun gewicht varieert tussen 300 en 500 gram. Om te voorkomen dat je de verkeerde (te groot, te klein of te zwaar) kiest, raden we je aan vooraf goed na te denken over de functie en het gebruik van je trailrugzak onderweg.


De juiste trailrugzak voel je niet op je rug. Voor lange afstanden of meerdaagse trails is een grotere inhoud noodzakelijk. Kies je daarentegen voor kortere trails, dan volstaat een kleinere rugzak met een inhoud van 5 liter. Ongeacht de beoogde inhoud, kies je maar beter voor een rugzak met stevige en comfortabele sluitingen waarop geen speling zit en die je niet in je bewegingen beperken.


DETAILS MAKEN HET VERSCHIL


In functie van je sportbeleving en je behoeften, kan je kiezen voor een model met een stokhouder en een rijgelastiek aan de buitenkant waaraan je makkelijk een licht vest kan vastmaken. kies je rugzak in functie van je lichaamsbouw Er zijn ook speciale trailrugzakken voor dames die rekening houden met hun lichaamsbouw.

Is het een geschenk? Laat ze kiezen Een cadeaubon schenken