HOE KIES JE EEN WATERDICHTE BUS, ETUI OF TAS OM TE KAJAKKEN?

.

kajak-tas-waterdicht

Voor een geslaagde tocht op het water moet je natuurlijk wat eten en drinken of reservekledij meenemen. We leggen je graag uit hoe je je spullen, ook de meest gevoelige, beschermt. Hier vind je een paar tips voor een slimme keuze van een waterdichte bus, tas of etui om te kajakken: 

WATERDICHT ETUI:

Om je elektronische apparatuur goed te beschermen, gebruik je het best een waterdicht etui, dat je vervolgens samen met je andere spullen in de tas of de bus stopt. 

stand-up-paddle-waterdicht-etui

WATERDICHTE TAS:

Als je op zoek bent naar een lichte en makkelijk te vervoeren bescherming, ga dan voor een waterdichte tas, ideaal om te kajakken, aan stand-up paddling te doen of te zeilen op lichte boten. De waterdichte duffle bag beschermt je spullen tegen spatwater en bij kort onderdompelen. Deze waterdichte tas is verkrijgbaar in verschillende kleuren en maten, van 5 tot 60 liter. Hij bestaat ook als rugzak van 20 liter, die je nog makkelijker kunt meedragen.  

kajak-hoe-kies-je-je-waterdichte-tas-of-bus

WATERDICHTE BUS:

De waterdichte bus is bestand tegen een eenmalige onderdompeling of tegen hevige stortregens. Hij houdt je persoonlijke spullen droog. Als je op zoek bent naar bescherming voor je spullen tegen water en schokken, kies dan voor een waterdichte bus. Bovendien kun je hem dankzij de grepen stevig vastmaken. Er bestaan meerdere formaten van 4 tot 30 liter.

kajak-hoe-kies-je-je-waterdichte-tas-of-bus