SPORTEN MET TWEE IS ZOVEEL LEUKER!

Sporten met twee is populairder dan ooit ...

VELO_le_sport_c_est_mieux_a_deux

Sporten met twee is pas echt leuk als je er allebei iets aan hebt! De combinatie van een klassieke fiets en elektrische fiets is een uitstekende manier om het niveauverschil tussen jullie twee weg te werken. Mevrouw is niet aan haar proefstuk toe? En meneer haalt voor het eerst sinds jaren zijn fiets nog eens van stal? Kies dan voor een traditionele en elektrische fiets!~Onze tip: Niets is definitief. Afhankelijk van de vooruitgang van jullie twee is alles mogelijk. Een klassieke fiets voor de ene en een elektrische fiets voor de andere, maar ook twee klassieke fietsen of twee elektrische fietsen ... Die veelzijdigheid is een echte troef om te sporten als koppel … op elke leeftijd!

EEN MOTIVATIEBOOST

Je werk en je gezinsleven slorpen heel wat energie van je op. Het is dan ook niet eenvoudig om de motivatie te vinden om te gaan sporten! Zeker niet als je al eventjes niets meer gedaan hebt! 

Onze tip: Kies een sport die je met twee kunt beoefenen. Het voordeel? Met twee kun je elkaar ondersteunen en motiveren, zeker als het even wat moeilijker gaat. Steun zoeken bij je levenspartner is de beste manier om elke uitdaging het hoofd te bieden!

Fietsen met twee

EEN BEETJE COMPETITIE

Regelmatig sporten helpt om je fysieke conditie te verbeteren. En wat is er motiverender dan je vooruitgang te vergelijken met die van je geliefde? Die gezonde competitiegeest is een van de grootste voordelen van sporten met twee.

Onze tip: Gebruik de applicatie Decathlon Coach om je prestaties en die van je partner te meten. Deze volledige, interactieve en gratis applicatie is geschikt voor alle sporten. Trek je eropuit voor een fietstochtje (klassiek of elektrisch)? Bekijk dan in realtime je snelheid, afgelegde afstand en zelfs je verbrande calorieën. Zo heb je tijdens je tocht ook meteen wat gespreksstof!

TIJD VOOR ELKAAR

De voordelen van sporten als koppel zijn al veelvuldig bewezen. Tijdens het sporten kun je diepzinnige gesprekken voeren, ver weg van de dagelijkse sleur. Het zijn unieke momenten om te koesteren!

Onze tip: Maak van het sporten een speciaal moment voor jou en je partner. Tijdens het fietsen kun je van de rustigere momenten profiteren om een leuke babbel met elkaar te slaan. En als kers op de taart trap je plots een stuk vlotter!

VELO_le_sport_c_est_mieux_a_deux
WEB_dsk,mob,tab_sadvi_int_TCI_2018_URBAN CYCLING[8402994]htc stadsfiets

Bérengère

Communicatieverantwoordelijke Stadsfietsen

Vragen? Ideeën? Bijkomend advies nodig? Aarzel niet om contact met ons op te nemen via Facebook, Instagram of e-mail! berengere.ulrich@btwin.com