DE ELEKTRISCHE FIETS: (HAAST) MOEITELOOS DOOR DE STAD

Veel Belgen gebruiken hun wagen voor verplaatsingen van minder dan 1 km. Wij zien hier best wel een leuke uitdaging in: we willen dat de auto in de stad plaatsmaakt voor de fiets! Om dat aangenaam en op wieltjes te laten verlopen, hebben wij de perfecte oplossing: de elektrische fiets! Je hoeft je niet in het zweet te trappen en je kunt een stukje sneller en verder fietsen.

tips elektrische fiets haast moeiteloos door de stad

DE ELEKTRISCHE FIETS, HET PERFECTE VERVOERMIDDEL IN DE STAD

TIJDSWINST

Als je in de stad woont, is het elke dag opnieuw een heuse uitdaging om op tijd op je werk te geraken! Je geduld wordt telkens opnieuw op de proef gesteld als je weer maar eens in de file staat of geen parkeerplaats vindt. Met een maximumsnelheid van 25 km zorgt een elektrische fiets ervoor dat je je over fietspaden en fietsstroken snel een weg kunt banen door het verkeer!

VEEL GOEDKOPER

Ondanks een relatief hoge aankoopprijs blijft de elektrische fiets een voordelig vervoermiddel. Bekijk het zo: je brandstof- en onderhoudskosten dalen aanzienlijk zodat je je aankoop als snel terugverdiend hebt.  

JE COMFORT OP DE EERSTE PLAATS

Dankzij de elektrische ondersteuning is geen enkele helling je te veel. Je hoeft dus echt niet meer voet aan de grond te zetten als je een heuveltje voor je ziet verschijnen: de trapondersteuning helpt je om er gezwind overheen te geraken. Je hebt altijd en overal het gevoel dat je op een vlakke weg rijdt. Bovendien kom je niet badend in het zweet op kantoor aan zodat je geen andere outfit hoeft aan te trekken!

ELEKTRISCH FIETSEN, EEN BEETJE INSPANNING MAG WEL

EEN GEZONDE GEEST IN EEN GEZOND LICHAAM

De elektrische fiets is veel meer dan een eenvoudig vervoermiddel. Hij helpt je maar al te graag op weg als je terug aan je fysieke conditie wilt werken. De motor slaat immers pas aan wanneer je begint te trappen. Als je niet trapt, blijf je dus gewoon stilstaan! Als je dagelijks met de fiets rijdt, zal je gezondheid er alleen maar wel bij varen: fietsen is goed voor je hart en bloedvaten maar ook voor je mentale conditie omdat je je beter in je vel voelt als je regelmatig gaat sporten.  

VOOR ELK WAT WILS!

Een elektrische fiets biedt voor elk wat wils. Heb je een zittende levensstijl? Dan kun je met een elektrische fiets rustig aan je fysieke conditie beginnen werken. Als je merkt dat je conditie erop vooruitgaat, kun je gerust wat minder trapondersteuning gebruiken. Ga je regelmatig sporten? Dan helpt de elektrische ondersteuning je om heel wat kilometers af te malen zonder te diep in je reserves te tasten. Zo kun je telkens opnieuw genieten van een deugddoend fietstochtje!  

GEZELLIGHEID TROEF

Vragen je vrienden je om een tochtje te gaan fietsen? Niet aarzelen! De trapondersteuning werkt het mogelijke niveauverschil immers subtiel weg. Niemand zal er iets van merken. Haal je elektrische fiets van de haak en trap rustig mee! Je hoeft vanaf nu echt geen excuses meer te zoeken om je dagelijkse sportsessie uit te stellen …