Soortgelijke producten
Mag B6 30 caps

ALLNUTRITION

Mag B6 30 caps

€990
€023/kg

ALLNUTRITION MAG B6 stimuleert de werking van alle spieren in ons lichaam: DE SKELETSPIEREN, HARTSPIER EN SPIEREN VAN HET SPIJSVERTERINGSSTELSEL

Maat:
40 G
Levering aan huis
Beschikbaar
Exclusief online en verzonden door Allnutrition

Beschrijving

Wanneer we sportief succesvol willen zijn en tegelijkertijd goed voor onze gezondheid willen zorgen, moeten we het lichaam van voldoende magnesium voorzien. Een uitstekende oplossing hiervoor is ALLNUTRITION MAG B6, een product met magnesium als hoofdbestanddeel, in de vorm van magnesiumcitraat, en met vitamine B6. Magnesium is een van de belangrijkste elementen voor ons lichaam. Het ondersteunt de juiste werking van de spieren en het zenuwstelsel, vermindert vermoeidheid, versterkt de afweer en helpt bij het behoud van gezonde botten en tanden.

ALLNUTRITION MAG B6 stimuleert de werking van alle spieren in ons lichaam:
SKELETSPIEREN
HARTSPIER
SPIEREN VAN HET SPIJSVERTERINGSSTELSEL

WAAROM ALLNUTRITION MAG B6?

ONMISBAAR VOOR DE DAGELIJKSE WERKING VAN DE SPIEREN EN HET ZENWSTELSEL
VOORKOMT KRAMP
ONDERSTEUNT ANABOLE PROCESSEN
GEEFT EEN GOED GEVOEL

Magnesiumcitraat is een van de makkelijkst opneembare vormen van magnesium, met een opname van 25% tot wel 90%. Je treft magnesium in deze vorm aan in het voedingssupplement ALLNUTRITION Mag B6. Magnesiumcitraat is een verbinding van magnesiumcarbonaat en citroenzuur. Deze combinatie maakt het tot een van de best opneembare vormen van dit element.

Het grootste voordeel is dat het zelfs makkelijk wordt opgenomen door mensen die problemen hebben met maagzuur. Door toevoeging van vitamine B6 neemt het spijsverteringskanaal 20-40% meer magnesium op, dat makkelijker wordt getransporteerd naar de cellen, waar de magnesiumreserves op peil blijven (voorkomt kramp).

Wanneer je eet, zorgt magnesium ervoor dat je energie uit het voedsel haalt die je nodig hebt om correct te kunnen functioneren. Daarnaast ondersteunt magnesium het herstel en de vorming van weefsels. Dat alles komt de kwaliteit en efficiëntie van je trainingen ten goede.

Technische informatie

Voedingswaarde

Magnesiumcitraat: 670 mg
- waarvan: Magnesium: 102 mg
Vitamine B6: 0,7 mg

OVERIGE INFORMATIE

Samenstelling

magnesiumcitraat, capsulehuls (gelatine, kleurstof: titaandioxide), antiklontermiddel: magnesiumzouten van vetzuren, pyridoxine-hydrochloride).

GEBRUIKERSBEOORDELINGEN

Loading