PRODUCTVOORDELEN

Wendbaarheid

Dankzij het profiel van 36 mm en het geringe gewicht kan je snel reageren.

Stevigheid

Schokbestendig door het innovatieve ontwerp in thermokunststof.

TECHNISCHE INFORMATIE

We presenteren je de PR 120

Dankzij het thermisch gevormd ontwerp, heeft dit racket verschillende voordelen:
- Allereerst is het stevig en zelfs onbreekbaar: ga voor al je ballen zonder te moeten vrezen dat je de muur of het racket van je tegenspeler raakt.
- Het is lichter en dus wendbaarder: slechts 325 g.
- Tot slot wordt de PR 120 gemaakt bij onze leverancier in Armentières, in Frankrijk: dat betekent minder transport en meer recycleerbare materialen.

Onze productontwikkelaars geven je alvast een paar tips:

Voor wie pas start met de sport zijn de ballen die specifiek ontworpen zijn voor beginners sterk aan te raden. Ze zijn dikker en trager, zodat je beter ziet waar de bal terecht zal komen. Voor kinderen is een lagere opstuit gemakkelijker om te leren spelen. Aangepaste schoenen voorkomen dat je uitglijdt op het padelterrein, dat meestal bestaat uit ingezand kunstgras.

Garantie

2 jaar

OVERIGE INFORMATIE

TESTS

Ons studiecentrum in Spanje is gespecialiseerd in design en ontwerp. Het onderzoekt de behoeften van sporters en geeft de onderzoeksresultaten door aan ons productontwikkelingscentrum in Frankrijk. De prototypes worden uitgetest op padelvelden, door de spelers voor wie ze ontwikkeld werden. Ook hun duurzaamheid wordt getest, in het lab van ons productontwikkelingscentrum. Zo kunnen we onze producten goedkeuren en zeker zijn van hun kwaliteit.

Vraag & Antwoord

Vergelijkbare producten