KUIKMA

Padelracket PR 900 POWER LIGHT rood

€8000
Ref. : 8650406

De Kuikma PR 900 Light is ontwikkeld voor gevorderde spelers op zoek naar een krachtig en wendbaar racket. Het is ideaal voor een agressieve speelstijl.

Racket in diamantvorm en met een hoge balans. Impactoppervlak van glasvezel en aluminium en kern van Black Eva Soft. Gewicht 335 g. Goede verhouding tussen power en wendbaarheid.

Kleur: Fluorood / Fluogeel

Beschikbaar in de winkel

Onze diensten:

  • Gratis afhaling in de winkel
  • Gratis levering vanaf €59
  • Gratis retour tot 365 dagen na aankoop
  • Minimum 2 jaar garantie

Productvoordelen

Omgaan met

Dankzij het lichte gewicht (355 g) reageer je vliegensvlug.

Kracht

Dankzij de diamantvorm (kopzwaar) en het carbonframe.

Richtingcontrole

Dankzij het impactoppervlak in glasvezel en aluminium.

Technische informatie

Type spel: veelzijdig en iets meer op power gericht

Dit racket werd ontwikkeld voor een aanvallende speelstijl dankzij de diamantvorm en hoge balans (in de kop). De structurele kenmerken zorgen ervoor dat je optimaal presteert aan het net, met krachtige en snelle slagen.
Maar dankzij de innovatieve technologieën die Kuikma in dit racket heeft verwerkt (impactoppervlak van glasvezel met aluminium), geniet je ook van veel wendbaarheid en comfort, zodat je met veel controle kan spelen.

Balans: hoog

Dit is het balanspunt van het racket, gemeten in millimeter vanaf de onderkant (handvat) van het racket.
Hoe hoger die waarde (kopzwaar), hoe meer power en impactstabiliteit je racket biedt en hoe zwaarder het racket lijkt te zijn (ook al is het gewicht niet hoog). Een kopzwaar racket is dan weer minder wendbaar. Andersom is bij een lage waarde (koplicht) het racket wendbaarder maar biedt het minder power en impactstabiliteit.

Gewicht: 335 g.

Net zoals de balans heeft het gewicht een invloed op de swingweight van het racket, en dus op zijn wendbaarheid, stabiliteit en vermogen om de energie over te dragen op de bal (power). Hoe zwaarder het racket, hoe beter het je slagenergie naar de bal laat vloeien, maar ook hoe minder wendbaar het is. Andersom is een licht racket wendbaarder, maar draagt het minder energie over naar de bal.

Materiaal impactoppervlak: glasvezel met aluminium

Een laag glasvezel doorvlochten met aluminiumvezel. Dit zorgt voor een goed comfort en rebound van de bal, is stijver dan de gebruikelijke glasvezel en biedt meer precisie en power.

Materiaal kern: Black EVA

Zeer elastisch schuim voor maximale power en comfort bij het slaan.

Rough Surface-technologie

De bovenste laag van het blad heeft een ruw oppervlak waardoor je de bal beter effect kan meegeven. Die ruwheid werd bereikt dankzij voorgevormde kunststof of door een bad in siliciumzand met laag gramgewicht.

TPU-beschermer

Beschermt de bovenkant van het racket tegen schokken. De beschermer is gemaakt van TPU en heel soepel zodat hij eenvoudig af te nemen of terug te plaatsen is indien nodig.

Garantie

2 jaar

Overige informatie

Samenstelling

kader 35% Koolstofvezel, 35% Glasvezel, 30% Ethyleen Vinyl Acetaat handvat 50% Polyurethaan, 50% Polyamide

TESTS

Ons onderzoekscentrum in Spanje is gespecialiseerd in design en engineering. Het onderzoekt de behoeften van onze gebruikers, om ze dan door te geven aan ons ontwikkelingscentrum in Frankrijk.
De prototypes worden uitgetest op padelvelden, door de spelers voor wie ze ontwikkeld werden. Ook hun levensduur wordt getest, in het lab van ons productontwikkelingscentrum.
Zo kunnen we onze producten goedkeuren en zeker zijn van hun kwaliteit.

Afbeeldingen

Padelracket PR 900 POWER LIGHT rood
Padelracket PR 900 POWER LIGHT rood
Padelracket PR 900 POWER LIGHT rood

Gebruikersbeoordelingen

Loading

Vraag & antwoord