Regenponcho voor wandelingen voor kinderen van 2-6 jaar MH100 marineblauw

€700

Ons team, zelf ouders van jonge wandelaars, ontwikkelde deze regenponcho om je kind op wandeltochten tegen plotselinge regen en wind te beschermen.

Onmisbaar onder in de rugzak wanneer je kinderen mee op pad gaan! Je kunt de poncho compact opvouwen in de eigen zak. Hij beschermt je kind in alle weersomstandigheden, op wandeltocht of op school!

Vraag & Antwoord

Kleur:

Navyblauw / Oceaanblauw

Maat:

maatwijzer

PRODUCTVOORDELEN

Waterdichtheid

Coating 2 uur waterdicht (2.000 mm). Hoofdnaden waterdicht gemaakt.

Compactheid

Je kunt de poncho in de eigen voorzak opvouwen en onder in je rugzak stoppen!

Ademend vermogen

Vochtabsorberende coating (RET=12): beperkt condensatie binnenin.

Gemakkelijk aan en uit

Ruime fit en comfortplooi, om snel aan en uit te trekken.

Lichtgewicht

Slechts 140 g in maat 2-4 jaar.

TECHNISCHE INFORMATIE

WATERDICHTHEID VAN DE STOF

Dit kledingstuk werd getest onder een douche van 60 liter water/m²/uur gedurende 2 uur. Die test bootst een gemiddelde regenbui in de bergen na.
Een stof met een waterdichtheid van 2.000 mm is dus bestand tegen een druk van 2.000 mm water (wat ongeveer overeenkomt met een regenbui van 2 uur).
De waterdichtheid wordt uitgedrukt in Schmerber (bijvoorbeeld: 2.000 Schmerber).

ADEMEND VERMOGEN VAN DE STOF

Het ademend vermogen van een stof wordt uitgedrukt in RET (Resistance Evaporative Transfert).
Dit is het vermogen om het vocht dat door het lichaam wordt geproduceerd tijdens het sporten naar buiten af te voeren, en zo te voorkomen dat de huid nat wordt.
Hoe lager die RET-waarde, hoe beter de stof ademt:
RET ≤ 6: heel ademende stof
RET ≤ 12: ademend
RET ≤ 20: weinig ademend
Dit kledingstuk heeft RET 12.

EEN SCORE OM DE MILIEU-IMPACT VAN ARTIKELEN TE VERGELIJKEN

De milieu-impact van dit artikel wordt berekend voor de hele levenscyclus ervan en met verschillende indicatoren. Vervolgens krijgt het een algemene score van A tot E, zodat je in een vergelijking tussen gelijkaardige artikelen (T-shirts, broeken, rugzakken enz.) de modellen met de beste milieuscore het snelst herkent. Decathlon past deze milieulabeling vrijwillig toe. Meer informatie op: http://sustainability.decathlon.com/

ONS MILIEUBELEID

Omdat we heel goed weten dat we actie moeten ondernemen om onze natuurlijke omgeving te beschermen, zet Quechua zich in om de milieu-impact van zijn producten te beperken.
Dit product heeft nog geen milieubewust ontwerp, maar we werken dag in dag uit aan een verantwoorde variant: bij elke nieuwe ontwikkeling houden we ecodesign, herstelbaarheid en duurzaamheid hoog in het vaandel.

DE ONTWIKKELING VAN ONZE PRODUCTEN: ONZE KNOWHOW

Het internationaal ontwikkelingscentrum van Quechua is gevestigd in Passy, aan de voet van de Mont Blanc in Haute Savoie.
Het is een echte ontmoetingsplaats voor onze teams (designers, productmanagers, ingenieurs...) en beoefenaars van outdoor sporten.
Een groot voordeel voor het bedenken en ontwikkelen van onze producten voor bergwandelaars en om onze expertise tot bij jullie te brengen.

Garantie

2 jaar

VIDEO

OVERIGE INFORMATIE

VOORRAADADVIES

Opvouwen en opbergen op een schone en droge plaats.

GEBRUIKSAANWIJZING

Uit de buurt houden van warmtebronnen.

TESTS

Het Decathlon Sportslab, ons laboratorium in Lille, draagt ook bij aan de vernieuwing en ontwikkeling van onze Quechua-producten. Hier zetten ze in op 4 thema's die elk hun plaats en technologische tools hebben: Lichaamsbouw (vooral dankzij 3D-analyse) Bewegingswetenschappen Thermisch comfort (met vier klimaatkamers) Gedragswetenschappen en sensorische wetenschappen

Goedgekeurd door

Om zelfs de meest veeleisende wandelaar tevreden te stellen, worden de Quechua-producten in de bergen getest, in dezelfde omstandigheden als die jullie tegenkomen op jullie wandelingen. Onze producten worden door onze ingenieur Sarah en een kinderpanel getest van de ontwikkelingsfase tot ze in de winkel liggen.

ONDERHOUDSADVIES

Machinewas - 30° max - normaal

Niet bleken

Drogen op lage temperatuur

Niet strijken

Niet droogreinigen

Vraag & Antwoord

Vergelijkbare producten