Waterdichte wandeljas voor kinderen MH150 blauw/grijs 2 tot 6 jaar

€1400

Onze ontwerpers, zelf trekkers, ontwikkelden deze waterdichte trekkingjas MH150 voor kinderen wanneer het in de bergen regent of hard waait!

Deze regenjas voor meisjes beschermt je dochter in stijl op elke wandeling! Je kunt hem bovendien in de eigen zak opbergen en zo in een rugzak stoppen.

Vraag & Antwoord
Kleur: Navyblauw
Maat: maatwijzer

PRODUCTVOORDELEN

Waterdichtheid

Waterdichte coating 2H (2000 mm). Belangrijkste naden waterdicht gemaakt.

Compactheid

Op te bergen in de eigen zak, past gemakkelijk onderin de rugzak!

Ademend vermogen

Vochtabsorberende coating (RET=12): beperkt condensatie binnenin.

Lichtgewicht

Weegt slechts 111 g in maat 3 tot 4 jaar!

TECHNISCHE INFORMATIE

Waterdichtheid van de stof

Dit kledingstuk werd getest onder een douche van 60 liter water/m²/uur gedurende 2 uur. Die test bootst een gemiddelde regenbui in de bergen na.
Een stof met een waterdichtheid van 2000 mm weerstaat dus aan een druk van 2000 mm water (wat ongeveer overeenkomt met een regenbui van 2 uur).
De waterdichtheid wordt uitgedrukt in Schmerber (bijvoorbeeld: 2000 Schmerber).

Ademend vermogen van de stof

Om te weten of een stof ademt, meet men de waterdampdoorlatendheid of "resistance evaporative transfer", de RET (test gebaseerd op de ISO-norm 11092). Hoe lager de weerstand, hoe beter de stof het vocht dat het lichaam afgeeft laat ontsnappen, hoe beter de stof dus ademt. Bijvoorbeeld: RET<9 = bijzonder goed ademende stof / 920 = stof die weinig of niet ademt.

Praktische details

Op te bergen in de zak. Rits in het midden, kap, elastieken aan de mouwboordjes en onderaan

Bestandheid van de materialen

Test op slijtvastheid en bestandheid tegen wrijving: zo controleren we bijvoorbeeld dat een fleece niet gaat pillen, op basis van tests in onze laboratoria. Test op kleurbehoud: de kleurvastheid wordt streng gecontroleerd om er zeker van te zijn dat de kleuren niet afgeven bij contact met speeksel. Verouderingstest: ook na herhaaldelijk wassen moet de stof zijn eigenschappen, dikte en uitzicht behouden.

Onderhoud

1/ Wassen in de machine (op 30 tot 40 °C): sluit alle klittenbanden, gebruik een zacht wasmiddel. Keer jassen en broeken binnenstebuiten. Maak alle riemen en elastieken los. 2/ Vouw het kledingstuk niet te veel op: dat kan de stof beschadigen. 3/ Houd de soorten kleding en verschillende kleuren gescheiden. 4/ Niet bleken. 5/ Overvloedig spoelen en centrifugeren op laag toerental. 6/ Naar wens drogen aan de waslijn of in de droogtrommel (lage temperatuur, korte duur). Meer info: htt

Score om de milieu-impact van onze producten te vergelijken

De milieu-impact van dit artikel wordt berekend voor de hele levensduur ervan en met verschillende indicatoren. Vervolgens krijgt het een algemene score van A tot E, zodat je in een vergelijking tussen gelijkaardige producten (T-shirts, broeken, rugzakken enz.) de modellen met de beste milieuscore het snelst herkent. Decathlon past deze milieulabeling vrijwillig toe.
Meer informatie op: http://sustainability.decathlon.com/

OVERIGE INFORMATIE

Samenstelling

Hoofdstof 100% Polyester Coating 100% Polyurethaan

VOORRAADADVIES

Bewaren op een schone en droge plaats.

GEBRUIKSAANWIJZING

Uit de buurt houden van warmtebronnen.

TESTS

Ons team van ontwerpers is gevestigd aan de voet van de Mont Blanc, in de Franse Haute-Savoie. Het hele jaar door bedenken en ontwikkelen ze er mooie, eenvoudige en handige artikelen. Die worden vervolgens ongenadig getest op het terrein. We zijn er immers van overtuigd dat we enkel door te testen in reële situaties onze artikelen voortdurend kunnen verbeteren.

Goedgekeurd door

Onze teams van jonge testers aan de voet van de Mont Blanc en door ons R&D-lab, dat als taak heeft de beste materialen uit te zoeken.

ONDERHOUDSADVIES

Machinewas - 30° max - normaal

Niet bleken

Drogen op lage temperatuur

Niet strijken

Niet droogreinigen

Vergelijkbare producten

GEBRUIKERSBEOORDELINGEN

Loading

Vraag & Antwoord