Warme wandelsokken volwassenen SH100 Warm high grijs 2 paar

€12.00 −50%
€600
*Van 21-11-2020 en zolang de voorraad strekt

Deze hoge sokken werden ontwikkeld voor wie af en toe gaat wandelen bij koud weer. Ze houden je voeten warm en droog, en blijven goed boven je kuiten zitten.

Deze warme sokken zijn erg comfortabel om te wandelen bij koud weer. Door de samenstelling met wol (5%) en het hoge model zijn dit ideale sokken om door diepe sneeuw te wandelen.

Vraag & Antwoord

Kleur:

Parelgrijs

Maat:

maatwijzer
PROMO
Media 0
Media 1
Media 2
Media 3
Media 4
Media 5

PRODUCTVOORDELEN

Warmte

Voetgedeelte met wol (5%) voor warmere voeten bij koud weer

Draagcomfort

De hele sok is in badstof voor een heerlijk zacht gevoel.

Schuurbestendig

Hiel verstevigd met polyamide om slijtage op die plek te beperken.

TECHNISCHE INFORMATIE

Welke sokken trek ik aan voor een wandeling in de sneeuw?

Kies je wandelsokken voor de winter aan de hand van volgende criteria:
Warmte: hou je voeten warm met warme sokken (bij voorkeur met een aangepast percentage wol)
Ademend vermogen: kies je sokken volgens de intensiteit van de wandeltocht, ademende modellen voeren de transpiratie af zodat je voeten droog blijven.
Sokhoogte: kies een sokhoogte die is aangepast aan de hoogte van je schoenen, hoge modellen zijn interessant als je meer bescherming wil.

Set van 2 paar

Dit model wordt verkocht per pakje van 2 paar sokken in dezelfde kleur.

De juiste maat wandelsokken kiezen

Al onze sokken bevatten elastaan, een vezel die ervoor zorgt dat de sokken zich goed aan je voeten aanpassen en mooi op hun plaats blijven. Omdat de voetproporties bij iedereen verschillen, raden we aan om de sokken te passen in de winkel voordat je ze koopt en ze uit te proberen voordat je ermee op een lange tocht vertrekt.

Hoe werkt de garantie?

Op dit artikel krijg je 2 jaar garantie, te rekenen vanaf de aankoopdatum vermeld op de kassabon. Het door de garantie gedekte artikel wordt gratis omgeruild. De garantie dekt gebreken aan het artikel, behalve als die het gevolg zijn van normale slijtage of oneigenlijk gebruik.

Een score om de milieu-impact van artikelen te vergelijken

De milieu-impact van dit artikel wordt berekend voor de hele levenscyclus ervan en met verschillende indicatoren. Vervolgens krijgt het een algemene score van A tot E, zodat je in een vergelijking tussen gelijkaardige artikelen (T-shirts, broeken, rugzakken enz.) de modellen met de beste milieuprestatie het snelst herkent. Decathlon past deze milieulabeling vrijwillig toe. Al onze maatregelen voor meer duurzaamheid vind je op: http://developpement-durable.decathlon.com/

Garantie

2 jaar

OVERIGE INFORMATIE

VOORRAADADVIES

Controleer altijd goed of dit artikel droog is voordat je het opbergt.

TESTS

Al onze modellen worden door representatieve gebruikers in de praktijk getest en ondergaan tegelijk ook proeven in het lab. Deze tweeledige aanpak is een allesomvattende en ambitieuze methode om onze Quechua-artikelen te ontwikkelen en hun technische eigenschappen en design voortdurend bij te schaven. Ook houden we rekening met jullie feedback om ons assortiment onafgebroken te verbeteren.

ONDERHOUDSADVIES

Machinewas - 30° max - normaal

Niet bleken

Mag niet in de droogtrommel

Niet strijken

Niet droogreinigen

Vraag & Antwoord

Vergelijkbare producten