Waterdichte jachtschoenen Crosshunt 300

€7000

Voor alle jachttypes bij regenweer op vrij vlak terrein met agressieve plantengroei

Superveelzijdige schoenen! Comfortabel, stevig, waterdicht, voor alle vrij vlakke terreinen met agressieve plantengroei.

Vraag & Antwoord

Kleur:

KAKI

Maat:

maatwijzer

PRODUCTVOORDELEN

Bestand tegen onkruid

Loop met gemak over elk terrein dankzij zijn perforatiebestendigheid.

Waterdichtheid

Je blijft droog: waterdichte materialen en een ademend, waterdicht membraan.

Schokdemping

Bescherm je gewrichten tegen schokken dankzij de zool in PU-schuim.

Hechting

Uitgekiend zoolprofiel voor veel grip en afvoer van modder.

Schuurbestendig

Zijn zool in 100% rubber is schuur- en slijtbestendig.

Aantrekgemak

Comfort gegarandeerd dankzij een gewatteerde, ademende binnenschoen.

Gewicht

Jaag met lichte tred: 1,14 kg per paar in maat 43

AFBEELDINGEN

Waterdichte jachtschoenen Crosshunt 300
Waterdichte jachtschoenen Crosshunt 300
Waterdichte jachtschoenen Crosshunt 300

TECHNISCHE INFORMATIE

Stevigheid

Vermijden dat je schoenen voortijdig verslijten: dat was een van de prioriteiten van ons ontwikkelingsteam. De buitenmaterialen van deze schoen zijn schuur- en scheurbestendig. De naden en de assemblage werden getest in het labo en kunnen elk type omgeving aan. Verstevigd tegen stenen over de volledige onderste helft van de schoen: hiel, zijkanten, neus. De veterhaakjes en de vetergaatjes zijn gemaakt uit metaal, de zool uit 100% rubber is schuurbestendig.

Waterdicht

Hou je voeten droog in de regen! Deze schoen is gemaakt uit materialen die een waterafstotende behandeling hebben gekregen. Hij is dus waterdicht. Het ademende membraan voert gemakkelijk transpiratie af. Hou je voeten droog tijdens het jagen in de regen, of terwijl je door natte struiken loopt. De schoenen werden getest op 8.000 dynamische buigingen in het water, oftewel een tocht van 10 km in water tot op halve hoogte van de schoen.

Schokdemping zool

Bescherm je lichaam en je gewrichten met de schokdemping! De zool bestaat uit twee materialen: de buitenzool uit natuurrubber is heel schuurbestendig, de tussenzool in PU-schuim biedt heel veel comfort en is soepel voor een goede voetafrol.

Grip - slipvastheid zool

Voor een optimale grip hebben onze teams de voor- en achterkant van deze schoen voorzien van trapvormige uiteinden en trapeziumvormige noppen. Met die grote, afgeschuinde noppen ben je slipvast op elk terrein: in het veld, in de modder, ... Ze staan bovendien ver genoeg uit elkaar, om de natuurlijke afvoer van aarde en modder te vergemakkelijken. Sla je schoenen op het einde van je jachtsessie tegen elkaar en het vuil valt zo uit de zool.

Comfort

Het is altijd aangenamer om kilometers af te leggen met schoenen die perfect aan je voeten zitten. Daarom hebben we een uitneembare gegoten binnenzool toegevoegd, voor nog meer schokdemping. Gewatteerd met erg comfortabel en ademend schuim. Hoge schoen en tong met plooi om te vermijden dat water, gras, aarde, zand... in de schoen dringt. Hij is bovendien ook licht: 1,14 kg per paar van maat 43.

Garantie

2 jaar

OVERIGE INFORMATIE

VOORRAADADVIES

Op een droge en geventileerde plaats. Verwijderd houden van vuur.

TESTS

Al onze schoenen zijn getest en goedgekeurd in het laboratorium. Dit model is getest en goedgekeurd tijdens de ontwikkelingsfase en blijft zelfs na 8000 opeenvolgende plooibewegingen onder water nog waterdicht. De waterdichte binnenschoen waarmee deze schoen is uitgerust, werd ook getest op 100% van de productie.

GEBRUIKERSBEOORDELINGEN

Loading

Vraag & Antwoord

Vergelijkbare producten