Wakeboarden & waterskiën

Welkom in de wereld van Wakeboarden & Waterskiën!

Ontdek onze nieuwe producten van WAKEBOARDING beschikbaar vanaf april 2019.

Wakeboarden, een glijdende sport die voor iedereen toegankelijk is

Wakeboarden is een watersport waarbij de beoefenaar wordt gesleept door een boot of een skilift terwijl hij op een plank staat. Het is een glijsport die voor elke leeftijd toegankelijk is, waardoor het mogelijk is om heel snel de sensaties van glijden op het water te ontdekken.

Rust jezelf goed uit

Het is belangrijk om uw apparatuur te kiezen naargelang de beoefening. Afhankelijk van het feit of je op een boot of kabelwakeboard rijdt, is de keuze van het bord, vest en accessoires anders. Bovendien moet je ook rekening houden met je grootte en gewicht om een ​​wakeboard te kiezen dat perfect is aangepast aan je lichaamstype.

Kies je wakeboard om te oefenen aan de kabel

Een wakeboard bedoeld voor kabelgebruik moet een versterkte "slijp" zool hebben om doorgangen op de modules te beschermen. Bovendien zijn ze, in tegenstelling tot wakeboardborden voor varen, over het algemeen flexibeler om het leren van tricks te bevorderen.

Waar te oefenen?

Het aantal nautische kabels / liften is de afgelopen jaren explosief gestegen en er zijn er nu meer dan 1.000 over de hele wereld.

Levering

DECATHLON laat je profiteren van een efficiënte levering. Geniet van veilige online betaling en een uitstekende after-sales service.