Kampeertafels en kasten

Vind hier onze kampeertafels en kookmeubels.

Tafels
EERSTE TECHNISCHE PRIJS
€500
Quechua

Universeel opbergnet voor onder campingtafel

(41)

Verzonden binnen 1 werkdag vanuit ons magazijn
 
BEST BEOORDEELD
€1200
Quechua

Lage opklapbare kampeertafel blauw

(209)

Verzonden binnen 1 werkdag vanuit ons magazijn
 
ONZE BESTSELLER
€4000
Quechua

Compact opbergmeubel voor de camping

(88)

Verzonden binnen 1 werkdag vanuit ons magazijn
 
8 Producten
Onze selectie
 • Onze selectie
 • Prijs stijgend
 • Prijs dalend
 • Kortingspercentage (dalend)
 • Populariteit
Geen enkele van deze producten is beschikbaar in Mijn winkel (Winkel veranderen)
  4.5/5 Op basis van 1334 Beoordelingen in de winkels en online

  Tenten 4-8 personen

  Decathlon heeft een ruim assortiment 4- tot 8-persoonstenten, waar je ongetwijfeld je gading tussen vindt. Van 1 tot 4 kamers, grote of kleine modellen... Alles voor een heerlijk slaapcomfort. De leefruimte is de ruimte in het midden van de tent. Les tentes plus petitesDe kleinste tenten hebben een leefruimte waar je wel in kunt zitten om wat te eten, maar waar je niet in kunt staan. De grotere tenten hebben een leefruimte waarin je rechtop kan staan en bieden plaats voor 4 tot 8 personen. Ideaal voor het ontbijt of het avondeten, of om te schuilen bij slecht weer.


  De les tentes familialesfamilietenten (voor 4, 5 of 6 personen) zijn duurzaam, licht en compact en neem je gemakkelijk mee in je kofferbak, zelfs met al je andere kampeerspullen erbij.

  Met de 4-persoonstenten met boogstructuur van Arpenaz kan je met het gezin op vakantie. In hun ruime leefruimte kan je probleemloos zittend eten. Het bogenskelet werd zodanig ontworpen dat je de tent perfect met z'n tweetjes kunt opzetten. Elke tent heeft een buitentent die beschermt tegen condens. Voor een betere vorm trek je de spanlijnen best niet te hard aan wanneer je de tent met de haringen in de grond vastzet. Het grondzeil houdt het water buiten bij een stevige plensbui. En de raampjes zorgen ervoor dat er lucht kan circuleren in de tent.Onze opblaasbare tenten zijn gemaakt volgens een compleet nieuw concept. De "airbeams", die het opblaasbare skelet vormen, kunnen tegen een stootje. Omdat het frame gemaakt is van luchtbogen, is dit type tent veel ruimer dan de klassieke boogtenten. Tenten met een opblaasbaar frame kunnen net als andere tenten tegen felle windstoten (van wel 60 km/u) en regenbuien. Bepaalde modellen zijn uitgerust met de Fresh&Black-technologie: de stof laat geen licht door in de tent. Zo ben je beschermd tegen het licht en de warmte van de zon. Ideaal voor een verkwikkende nachtrust na een zware tocht.

  laat ze kiezen en schenk sport

  GEEF EEN E-GIFT CARD CADEAU