Kamperen

Welkom in de wereld van Kamperen!

Ontdek ons ruime collectie tenten en innovatief kampeermateriaal voor een sportieve vakantie in de natuur! Van opblaasbare tenten tot onze legendarische pop-up-tentjes, al onze kampeerproducten werden ontwikkeld om kamperen makkelijk te maken aan een lage prijs!

Ontdek nu : Fresh&Black technologie!

DE JUISTE UITRUSTING VOOR DE CAMPING


Misschien ben je deze zomer van plan om met familie of vrienden te gaan kamperen om te unpluggen en te genieten van de natuur! Bij Decathlon kan je tenten krijgen voor 2 tot 8 personen: we hebben kleine kampeertentjes voor 2 tot 3 personen, en grotere tenten voor 4 tot 8 personen. In onze leeftenten kan je een 'keuken' opzetten of je leefruimte uitbreiden. Onze kampeertenten zijn gemaakt als echte leefruimtes voor een zo comfortabel mogelijk verblijf, bijna net als thuis. Zo is er in de slaapruimtes plaats voor grote luchtbedden en slaapzakken, en kan je in het middendeel een kampeertafel, stoelen en, afhankelijk van hoe groot de tent is, opbergmogelijkheden kwijt. Voor een betere slaapervaring kan je bij ons ook verschillende accessoires krijgen: veldbedden, kussens, hangmatten, enzovoort. Daarnaast vind je ook een hoop aanvullende uitrusting om het leven op de camping comfortabeler te maken: een verzorgingsassortiment zodat je je naar wens kunt wassen, campingkoelers om je eten en drinken koel te houden, verschillende vormen van verlichting voor mooie avonden en natuurlijk de pompen die speciaal ontworpen zijn voor onze opblaasbare tenten en luchtbedden.


EEN COMFORTABELE EN PRAKTISCHE KAMPEERTENT


Een kampeertent moet tegelijk comfortabel en praktisch zijn, onafhankelijk van het type vakantie. Je moet de tent snel en gemakkelijk kunnen opstellen en afbreken. Als je vindt dat het installeren van je tent deel uitmaakt van de charme van het kamperen, kies je het best een tent met een ‘traditionele’ montage. Als je geen minuut wil verliezen, opteer dan voor een 2 seconds tent. Voor wie van nieuwigheden houdt, zijn de opblaasbare tenten dan weer ideaal. Gewoon een handpomp gebruiken volstaat om ze te monteren.

Bij warme temperaturen is het aangenaam om altijd een frisse tent te hebben. Onze Fresh-modellen spelen hier perfect op in. Met het Illumin-systeem blijft je tent dan weer verlicht tot diep in de nacht.

TIPS: Al onze kampeertenten zijn bestand tegen windsnelheden tot 40 km/u, zeg maar windkracht 5, en aan tropische regenbuien tot 200 mm water per uur en per m². Onze Air Seconds-modellen kunnen zelfs windsnelheden tot 60 km/u aan.

Innovatie voor de juiste prijs

Tips van onze gepassionneerde sporters

4 producten voor Kamperen

Best verkochte producten

Quechua

BUITENTENT VOOR DE QUECHUA-TENT AIR SECONDS 5.2 XL

(1)
Quechua

Buitentent voor tent Quechua T6.3 XL AIR C

Quechua

Kampeertent opblaasbaar AIR SECONDS 4.1 | 4 personen 1 slaapcompartiment

(127)
Quechua

Kampeertent AIR SECONDS 3 XL FRESH&BLACK | 3 personen

(33)