Loopschoenen

Loopschoenen

Skip categories and go to listing products Skip categories and go to filters
Skip filters
Filters
Filter op prijs
€11000
€2995 −33%
€1995
*Van ‪2/6/2023‬ tot ‪29/6/2023‬
€6000
€7500 −34%
€4945
*De uitverkoop begint op 26/5/2023
€1795
Loop veters
NATHAN

Loop veters

Uitsluitend online verkocht
4.4/5 Op basis van 48671 Beoordelingen in de winkels en online

Het belang van schoenen voor het hardlopen


De keuze van het juiste paar loopschoenen voor jouw loopstijl is essentieel om goed en vlot te trainen, ongeacht je niveau en prestaties. Bovendien loopt elke loper anders. Of het nu gaat om je pas, je loopsnelheid of de afstanden die je tijdens je trainingssessies aflegt, bij het kiezen van de juiste schoenen moet je rekening houden met een aantal verschillende factoren. Door te kiezen voor het ideale paar loopschoenen verminder je het risico op blessures en geniet je van een optimaal loopcomfort.

Hoe kies je je loopschoenen?


Het eerste waar je aan moet denken is comfort. Het is essentieel dat je je goed voelt in je loopschoenen! Bij Decathlon streven we ernaar lichte en comfortabele loopschoenen aan te bieden. Het tweede belangrijke element is de demping van je loopschoenen. Zij moeten een maximale hoeveelheid schokken kunnen absorberen om je te helpen mogelijke blessures te voorkomen. Decathlon-merken zoals Kalenji maken gebruik van de innovatieve K-ringtechnologie die de schok bij elke stap verdeelt om uw gewrichten te beschermen. Tot slot zorgen de steun en grip van je loopschoenen ervoor dat je veilig op alle verschillende soorten terrein kunt hardlopen.


Ontdek onze brede waaier aan loopschoenen


Bij Decathlon bieden we een ruime collectie loopschoenen aan, zodat je het paar kunt vinden dat het best bij je past. Er zijn vele merken verkrijgbaar, elk met specifieke kenmerken. Het is aan jou om het paar loopschoenen te kiezen dat het beste bij jouw voeten en loopstijl past. Ontdek snel onze loopschoenen voor mannen, vrouwen en kinderen!


Running accessoires om het comfort van je loopjes te verbeteren!


Loopschoenen zijn de belangrijkste loopaccessoires. Maar vergeet niet je uitrusting aan te vullen met even belangrijke accessoires zoals loopsokken of inlegzolen die u extra demping en comfort geven.

Laat ze kiezen

Een cadeaubon schenken