Snorkelpakken

Snorkelpakken

Laat de kou je niet tegenhouden om te snorkelen! Met deze thermische bescherming kun je langer van je snorkeltochten genieten. Onze shorties en tops zijn gemaakt in neopreen voor een optimale bescherming tegen de kou. Snorkelpakken worden nauw aansluitend gedragen zodat ze de lichaamstemperatuur beter kunnen vasthouden. Het is dus van belang om een pak te kiezen dat aangepast is aan je lichaamsbouw. In warm water kan een top met een badpak of zwembroek volstaan. In kouder water kies je best voor een shorty.
Filters
Terug naar paginalijst
Filteren op Geslacht
Filteren op Type
Filteren op Maat
Filteren op Kleur
Filteren op Prijscategorie
EERSTE TECHNISCHE PRIJS
€1000
Subea

Top neopreen 1,5 mm SNK 100 kinderen turquoise

(27)

Verzonden binnen 1 werkdag vanuit ons magazijn
 
BEST BEOORDEELD
€2000
2 kleuren
Subea

Snorkeltop neopreen 1,5 mm 900 kinderen blauw geel

(3)

Verzonden binnen 1 werkdag vanuit ons magazijn
 
ONZE BESTSELLER
€20,00 -25%
€1500
Subea

Snorkeltop neopreen 1,5 mm SNK LM 500 dames grijs

(16)

Verzonden binnen 1 werkdag vanuit ons magazijn
 
16 Producten
Onze selectie
 • Onze selectie
 • Prijs stijgend
 • Prijs dalend
 • Kortingspercentage (dalend)
 • Populariteit
 • Eindereeks
Functionaliteit niet beschikbaar voor Mijn winkel (Winkel veranderen)
  4.0/5 Op basis van 424 Beoordelingen in de winkels en online

  EEN WETSUIT OM LANGERE SNORKELTOCHTEN TE KUNNEN MAKEN

  Een wetsuit, een shorty of een thermische top: deze duikuitrustingen geven alledrie meer bescherming en comfort tijdens je snorkeltochten. Een duikpak beschermt je in de eerste plaats tegen de kou. univers plongéeIn de duikwereld wordt neopreen heel vaak als materiaal gebruikt om je lichaam warm te houden wanneer het water koud is of wanneer je lang in het water blijft. Maar het neopreen pak is ook heel doeltreffend om je te beschermen tegen schaafwonden, die je bijvoorbeeld tegen rotsen kunt oplopen. En het beschermt je huid bovendien tegen zonnebrand. Vooral bij snorkelen zijn vooral je rug en de achterkant van je dijen blootgesteld aan de zon! Tenslotte heeft een duikpak of -shorty nog een ander voordeel: je hebt een groter drijfvermogen.


  NEOPREEN PAK, SHORTY OF THERMISCHE TOP?

  Om te snorkelen en de zeebodem te observeren in redelijk warm water, kies je best een shorty of een thermische top. Je behoudt daarmee je volledige bewegingsvrijheid terwijl je toch beschermd bent tegen de kou en de zon. In kouder water of bij langere tochten kies je best een volledig duikpak. Dit beschermt je van kop tot teen. Het aantrekken ervan is een kwestie van gewoonte! Tip van Decathlon: hou bij het kiezen van een duikpak rekening met het feit dat de isolerende eigenschappen ervan afhangen van de neopreendikte.


  DUIKPAKKEN VOOR DAMES EN HEREN: DECATHLON HOUDT REKENING MET DE LICHAAMSBOUW VAN DE DUIKER

  Net als maskers, snorkels en vinnen, worden duikpakken verschillend gemaakt voor mannen, vrouwen en zelfs kinderen. Om de lichaamswarmte vast te houden, moet een duikpak immers nauw aansluiten. De verschillen qua lichaamsbouw maken dan ook dat er duikpakken zijn voor heren én voor dames. Net zoals er een herenshorty bestaat en een damesshorty. Let er wel op dat je de juiste maat kiest: niet te los om de warmte te kunnen vasthouden, niet te strak om gemakkelijk aan te kunnen trekken en vrij te kunnen bewegen.

  Schenk een sportieve verrassing!

  GEEF EEN E-GIFT CARD CADEAU