Uitrusting

Zwemuitrusting

Zwembrillen, badmutsen, handdoeken, snorkels, slippers, ... alles voor zwemmen bij Decathlon!

168 Producten
Onze selectie
 • Onze selectie
 • Prijs stijgend
 • Prijs dalend
 • Kortingspercentage (dalend)
 • Populariteit
 • Eindereeks
Functionaliteit niet beschikbaar voor Mijn winkel (Winkel veranderen)
  4.0/5 Op basis van 33855 Beoordelingen in de winkels en online

  De zwemuitrusting

  Alles wat nodig is om te leren zwemmen of de zwemtechniek te verbeteren

  Wanneer je aan zwemmen denkt, denk je in de eerste plaats ongetwijfeld aan zwemkleding. En die is inderdaad belangrijk om je comfortabel te voelen tijdens het zwemmen, maar er zijn nog veel meer handige accessoires. Dat gaat van badmuts tot zwemslippers en omvat ook zwemvliezen en een zwembril.


  Je zwemtechniek verbeteren met aangepaste hulpmiddelen

  Er bestaan tal van hulpmiddelen waarmee je goed leert zwemmen of je bewegingen kunt perfectioneren. Zwemvliezen bijvoorbeeld, waarmee je de beenspieren traint en ook je uithoudingsvermogen verbetert. De pull buoy, die tussen de benen wordt geplaatst, helpt dan weer om je armspieren te versterken en is ideaal voor figuurtraining. Je kunt hem gebruiken in combinatie met handpaddles om meer kracht te zetten in het water en je bovenlichaam harder aan het werk te zetten. Voor de trouwe zwembadbezoeker heeft de zwemsportafdeling van DECATHLON uiteraard ook badmutsen en zwembrillen.


  Alles om optimaal uitgerust naar het zwembad te trekken

  Naast de uitrusting die specifiek bedoeld is om de zwemtechniek te verbeteren, vind je bij ons ook een heel reeks praktische artikelen voor volwassenen die naar het zwembad gaan. Wat dacht je van een microvezel handdoek om je supersnel af te drogen, of een badjas? En dan zijn er nog de accessoires die door alle zwemmers op prijs worden gesteld: mp3-spelers die geschikt zijn om mee te zwemmen, of aquashoes voor wie aan aquagym doet.


  Schenk een sportieve verrassing!

  GEEF EEN E-GIFT CARD CADEAU