Plooifietsen

Vouwfietsen, plooifietsen & elektrische plooifietsen

a11y.skip-categories a11y.skip-categories
a11y.skip-filters
Filters
Filter op prijs
VOUWFIETS 120 ROOD
€27000
VOUWFIETS TILT 500 BLAUW
€37000
Elektrische vouwfiets Tilt 500 E wit
€85000
4 models available
BTWIN Elektrische vouwfiets Tilt 500 E wit (299) Dit product is niet online verkrijgbaar, bekijk de winkelvoorraad.
4.3/5 Op basis van 804 Beoordelingen in de winkels en online

De voordelen van een plooifiets

De reden waarom de vouwfiets zo'n succes kent, is omdat hij veel gebruiksvoordelen biedt. Of het nu voor woon-werkverkeer is of om een tochtje te maken: de plooifiets is de fiets voor alle omstandigheden. Ontdek de grote voordelen van deze polyvalente fiets.
- neemt weinig plaats in.

De essentie van de vouwfiets is zijn compactheid. Opgevouwen neemt hij heel erg weinig ruimte in. Dit betekent dat je hem makkelijk kunt opbergen in de kofferbak van je auto of meenemen met het openbaar vervoer.
- Licht en comfortabel

De plooifiets is niet alleen compact, maar ook bijzonder licht en comfortabel om te vervoeren. Hij is ontworpen om zo licht mogelijk te zijn en zo gemakkelijk mogelijk te vervoeren.
- Je mag hem meenemen met het openbaar vervoer

In tegenstelling tot andere fietsmodellen is de vouwfiets, door zijn kleine formaat in opgevouwen toestand, toegelaten in de meeste openbare vervoermiddelen. Ideaal dus om fietsen en openbaar vervoer te combineren voor je privé- en zakenreizen.
- Performant

Plooifietsen zijn de laatste jaren sterk geëvolueerd. Ze zijn nu vaak uitgerust met 6 of 7 versnellingen waarmee je kleine en middelgrote heuvels kunt beklimmen.
- De Plooifiets is ook verkrijgbaar in een elektrische versie

Je kunt, als je een beroep wilt doen op elektrische ondersteuning, ook kiezen voor een opvouwbare elektrische fiets. Zo kun je de zwaarste beklimmingen aan op weg naar je werk zonder zware inspanningen!

Is het een geschenk? Laat ze kiezen Een cadeaubon schenken