Wandelschoenen kinderen

Wandelschoenen kinderen

Hulp bij je keuze
Hoe kies je de juiste schoenmaat voor kinderen?
Skip categories Skip categories
€7000
Vanaf
€7200
4.5/5 Op basis van 3914 Beoordelingen in de winkels en online

SPECIAAL VOOR KINDEREN ONTWIKKELDE WANDELSCHOENEN


Trektochten kunnen voor kinderen een ongelofelijke ervaring zijn. En zeker als ze kwaliteitsvolle wandelschoenen voor kinderen dragen. Over de hele wereld zijn er ontdekkingspaden, themawandelingen en andere routes waarop je tal van boeiende dingen kunt ontdekken. Als je erin slaagt het plezier in natuur en sport door te geven aan je kinderen, kunnen ze opgroeien in de best mogelijke omstandigheden. Welk kind houdt er niet van avontuur? Wandelen is leerzame sportieve activiteit die ook veel voldoening geeft.


Bij Decathlon ben je aan het juiste adres als je op zoek bent naar wandel- of trekkingschoenen voor kinderen. Het is namelijk erg belangrijk dat jonge sporters kunnen rekenen op veilige, stabiele en stevige schoenen voor hun activiteiten. Daarom vind je in ons assortiment wandelschoenen voor kinderen voor elk soort gebruik! In ons uitgebreide assortiment outdoorschoenen voor kinderen vind je altijd wat je zoekt, met schoenen voor dagelijks gebruik, trektochten of winterse tochten door de bergen. We hebben trekkingschoenen die niet alleen aan je eisen voldoen maar die ook je kinderen erg leuk zullen vinden!

DECATHLON: EEN GROTE KEUZE AAN WANDELSCHOENEN VOOR KINDEREN


Het is belangrijk om voor elke situatie de juiste schoenen te kiezen. Bij DECATHLON vind je verschillende wandel- en trekkingschoenen voor kinderen, waarvan sommige ook geschikt zijn voor trektochten in de bergen. Bepaalde modellen van onze wandelschoenen voor kinderen zijn verkrijgbaar tegen een voordelige prijs en perfect voor jonge beginners. We bieden ook meer functionele modellen, voor bijzonder actieve kinderen die zich niet laten tegenhouden door wind, regen, modder of sneeuw!


Onze voordelige lage wandelschoenen voor kinderen zijn perfect voor goed begaanbare paden en de eerste wandelingen met het gezin. Deze outdoorschoenen voor kinderen zijn licht en stevig en dus ideaal voor de onvermoeibare avonturier. Onze hoge wandelschoenen voor kinderen komen tot boven de enkels en zijn daarom uitstekende metgezellen voor trektochten in de bergen. Bovendien zijn ze waterdicht, zodat de voeten van je kinderen niet nat worden.


TECHNISCHE WANDELSCHOENEN VOOR KINDEREN VOOR EEN BETERE BESCHERMING


Om het meest complete assortiment wandelschoenen voor kinderen te kunnen bieden, ontwikkelde Quechua technische producten voor alle terreinen die je tijdens je bergtochten kunt tegenkomen. Onze outdoorschoenen zijn waterdicht en hebben een verstevigde tip om de voeten van je kind optimaal te beschermen. Het materiaal van de loopzool is zorgvuldig gekozen om kinderen op elk terrein maximale grip en bescherming te bieden. De binnenzool zorgt dan weer voor optimaal comfort. Je kunt de trekkingschoenen van je kind aanvullen met een speciale binnenzool en wandelsokken om de perfecte combinatie voor een ontspannend tochtje te vinden. En bij erg warm weer zijn wandelsandalen voor kinderen een uitstekend alternatief.


PRAKTISCHE TIPS VOOR DE EERSTE WANDELTOCHT MET KINDEREN


Sommige kinderen hebben minder interesse om te sporten dan andere. Te hard aandringen lijkt echter vaak tot het tegenovergestelde effect. Veel kinderen worden niet echt enthousiast over wandelen voordat ze het voor de eerste keer proberen. Maar met een beetje goede wil en onze nuttige tips, ontdekt je kind misschien al snel zijn of haar nieuwe passie! Er zijn verschillende manieren om wandelen aangenamer en leuker te maken. Ten eerste vinden kinderen het superleuk om hun eigen uitrusting te hebben. Een kleine wandelrugzak met een waterflesje voor trektochten, hun eigen wandelschoenen en een pet met vizier zijn voor je kind een uitstekende motivatie om te gaan wandelen.


Als je eenmaal op weg bent, wijst hun nieuwsgierigheid de weg. Probeer je kinderen steeds leerrijke antwoorden te geven als ze vragen stellen over bomen, stenen en vogels. Op die manier leert je kind niet alleen contact te maken met de natuur maar neemt het ook herinneringen voor het leven mee. Je herinnert je ongetwijfeld ook je eerste wandelingen en het magische gevoel van verwondering dat je op die leeftijd nergens ander voelt. En als je de antwoorden zelf niet weet, kan het ook leuk zijn om ze samen te zoeken. Laat de activiteit gewoon nog wat langer duren door de informatie op te zoeken in boeken of op het internet als je terug thuis bent. Het is een geweldige manier om al spelenderwijs te leren en de ogen van je kinderen voor de wereld te openen.


Is het een geschenk? Laat ze kiezen Een cadeaubon schenken