Badmutsen

Siliconen badmutsen of stoffen badmutsen, ontdek al ons gamma!

Badmutsen
Terug naar paginalijst
Filteren op Maat
Filteren op Kleur
Filteren op Prijscategorie
EERSTE TECHNISCHE PRIJS
€080
Nabaiji

Dunne siliconen badmuts 100 grijs

(78)
Verzonden binnen 1 werkdag
BEST BEOORDEELD
€1100
Arena

Siliconen badmuts Poolish Headphone zwart

(1)
Verzonden binnen 1 werkdag
ONZE BESTSELLER
€300
4 kleuren
Nabaiji

Siliconen badmuts wit

(187)
Verzonden binnen 1 werkdag
15 Producten
Onze selectie
 • Onze selectie
 • Prijs stijgend
 • Prijs dalend
 • Kortingspercentage (dalend)
 • Populariteit
 • Eindereeks
Geen enkele van deze producten is beschikbaar in Mijn winkel (Winkel veranderen)
  4.5/5 Op basis van 2890 Beoordelingen in de winkels en online

  Badmuts

  Onmisbaar als je naar het zwembad trekt

  Een badmuts is onmisbaar wanneer je naar een openbaar zwembad trekt, hij houdt je haren droog en vermindert de invloed van het chloorwater. Hij zorgt er ook voor dat je soepeler en sneller door het water glijdt. Of je nu vooral baantjes trekt of fan bent van aquagym, vergeet je badmuts dus niet bij elke sessie van je favoriete sport. Bij Decathlon hebben we tal van badmutsen ontworpen en geselecteerd, zowel voor de recreatieve als de sportieve zwemmer. En voor kinderen hebben we een heel assortiment kleurrijke badmutsen die beslist bij hen in de smaak zullen vallen.


  Kenmerken van onze badmutsen

  Een badmuts doet meer dan alleen je haren beschermen, hij zorgt er ook voor dat je beter presteert, of je nu beginnend dan wel gevorderde zwemmer bent. Hij verbetert immers je stroomlijn zodat je sneller kunt zwemmen. Een badmuts is een onmisbaar onderdeel van je zwemuitrusting, je vindt ze in heel waterdichte versies in silicone, in één kleur of met een motiefje. Er zijn ook badmutsen in tricot, die niet aan je haren rukken en gemakkelijker op en af te zetten zijn. Bij Decathlon vind je tal van modellen die goed blijven zitten en zich aanpassen aan elke hoofdomtrek.


  DECATHLON biedt een ruime keuze aan zwemartikelen

  Net als bij elke andere sport, is het ook bij zwemmen of aquagym belangrijk dat je de juiste uitrusting aanschaft voor je begint. Of je nu regelmatig of slechts af en toe zwemt, vooral je snelheid wilt verbeteren of eerder meer uithoudingsvermogen wil, of je nu zwemt om je te ontspannen of op hoog sportief niveau, DECATHLON geeft je advies bij de keuze van je materiaal. Naast een badmuts heb je uiteraard ook zwemkleding nodig, maar ook een zwembril of duikbril, naargelang je voorkeur. Alles is erop gericht je te ondersteunen wanneer je je grenzen wil overschrijden bij het sporten, maar ook wanneer je gewoon wil genieten van een middagje in het zwembad.


  laat ze kiezen en schenk sport

  GEEF EEN E-GIFT CARD CADEAU