Soortgelijke producten
Badmintonracket Yonex Astrox 99 tour

YONEX

Badmintonracket Yonex Astrox 99 tour

€18700

Badmintonracket Yonex Astrox 99 tour

Kleur:

WIT / WIT / WIT

Levering aan huis
Beschikbaar

Exclusief online en verzonden door Shopping Factory

Beschrijving

De Astrox-reeks is ontwikkeld voor spelers die op zoek zijn naar kracht en een sterke smash. De badmintonrackets in deze serie zijn uitgerust met de NAMD-technologie, waarmee het nanomateriaal rechtstreeks aan de grafietvezel wordt bevestigd, zodat de shaft energie kan opslaan en herverdelen bij impact. Het resultaat is een krachtige en explosieve slag.

Krijg meer power met het Yonex Astrox 99 Tour 4U-G5 racket! Het kleine zusje van de Astrox 99 Pro 4U-G5, dit racket heeft een identieke lak, met alleen het woord 'Tour' op de shaft om het te onderscheiden.
DeAstrox 99 Tour biedt de kracht en het reactievermogen die nodig zijn om je spel te verbeteren met een stijve shaft en hoofdbalans. Zijn gewicht van 4U zal zeer nuttig blijken voor een vernieuwde, efficiëntere handling. Het Namd materiaal, nu bekend bij veel van de top Astrox rackets, verbetert de prestaties van het racket door een optimale binding tussen het grafiet en de hars. Als het racket buigt, sla je energie op die vervolgens bij impact explosief wordt afgegeven. De Power Assist Bumper aan de bovenkant van het frame geeft het racket wat extra gewicht bij het slaan van de bal.
De Extra Slim Shaft belooft een lage luchtweerstand voor een geweldig gevoel, terwijl de Energy Boost Cap Plus mission de voordelen van de Namd maximaliseert en het racket stabiliseert voor optimale controle over de shuttlecock. Het Rexis-materiaal, gemaakt op Japon, maximaliseert het spelgevoel door verbeterde feedback.
Het Rotational Generator System (RGS) en contragewichttheorie is een belangrijke innovatie in de Astrox-lijn rackets en zal helpen het gevoel van hoofdgewicht in de defensieve en vlakke fases van het spel te elimineren, terwijl een krachtige en scherpe aanval behouden blijft. Daarnaast is een nieuw proces geïntroduceerd om de sweetspot iets te vergroten en meer snaarbeweging mogelijk te maken, terwijl duurzaamheid en lichtheid worden beloofd: Volume Cut Resin.
Krachtig en aanvallend, deAstrox 99 Tour 4U zal je niet on

Gebruikersbeoordelingen

Loading