Soortgelijke producten
TENNISRACKET VOOR VOLWASSENEN GRAPHENE 360+ RADICAL MP oranje/grijs 300 g
TENNISRACKET VOOR VOLWASSENEN GRAPHENE 360+ RADICAL MP oranje/grijs 300 g
TENNISRACKET VOOR VOLWASSENEN GRAPHENE 360+ RADICAL MP oranje/grijs 300 g
TENNISRACKET VOOR VOLWASSENEN GRAPHENE 360+ RADICAL MP oranje/grijs 300 g
TENNISRACKET VOOR VOLWASSENEN GRAPHENE 360+ RADICAL MP oranje/grijs 300 g

TENNISRACKET VOOR VOLWASSENEN GRAPHENE 360+ RADICAL MP oranje/grijs 300 g

€15000

Voor expert tennisspelers en -speelsters die meer precisie in hun slagen willen krijgen.

Het nieuwe racket HEAD Graphene 360+ Radical MP beschikt over de nieuwe Graphene 360+-technologie en zorgt voor een zeer goede balans tussen kracht en nauwkeurigheid.

Kleur: Fluo-oranje / LICHTGRIJS
Maat: maatwijzer

Productvoordelen

Precisie

Bladgrootte van 632 cm² en Head String Pattern voor een zeer goede controle

Stabiliteit

Graphene 360+-technologie voor nog meer stabiliteit.

Kracht

Het 16x19-snaarpatroon en verhoogde swingweight zorgen voor kracht.

Technische informatie

Gewicht (onbespannen)

300 gram

Gewicht: wordt aangegeven in gram. Net zoals de balans en de lengte heeft het gewicht een invloed op het swingweight van het racket, en dus op zijn wendbaarheid, stabiliteit en vermogen om de energie over te dragen op de bal (power). Hoe zwaarder het racket, hoe beter het je slagenergie naar de bal laat vloeien, maar ook hoe minder wendbaar het is. Omgekeerd geldt dat hoe lichter je racket is, hoe wendbaarder ook, maar de energieoverdracht is dan minder.

Balans (onbespannen racket)

32 cm

Balans: Dit is het balanspunt van het racket, gemeten in centimeter vanaf de onderkant (de greep) van het racket. Hoe hoger die waarde (kopzwaar), hoe meer power en impactstabiliteit je racket biedt. Het is wel minder wendbaar. En hoe lager de balans (koplicht), hoe wendbaarder je racket, maar hoe minder kracht en impactstabiliteit het biedt.

Bladgrootte

630 cm²

Slagvlak: Dit is de oppervlakte in cm² van het slagvlak. Dit heeft een invloed op het tolerantiegevoel en de slagkracht van het racket. Hoe groter het slagvlak, hoe krachtiger het racket en hoe vergevingsgezinder. De controle is wel wat beperkter. Omgekeerd geldt: hoe kleiner het slagvlak, hoe meer controle je zal voelen, maar hoe minder power en tolerantie je ervaart.

RA

65 Ra

Ra: bepaalt de stijfheid van het racket, zeg maar het vermogen om te vervormen onder de impact van de bal. Hoe stijver het racket (hoe hoger de Ra-waarde met andere woorden), hoe minder het vervormt bij een slag. Zo gaat er zo min mogelijk energie verloren bij de impact en wordt die energie optimaal weer vrijgegeven via de snaren. Het komt er eigenlijk op neer dat hoe stijver je racket is, hoe meer power het ook zal bieden.

Swingweight (onbespannen)

SW = 295

Swingweight geeft aan hoe wendbaar het racket is en hoe goed het de energie van de slag kan overdragen naar de bal (de power). Hoe hoger het swingweight, hoe meer power het racket biedt en hoe minder wendbaar het is. Heeft een racket daarentegen een laag swingweight, dan is het wendbaarder maar ook minder krachtig. Het swingweight hangt nauw samen met het gewicht, de balans en de lengte van een racket.

Snaarpatroon

16 x 19

Snaarpatroon: dit is het aantal lengtesnaren (verticale snaren) maal het aantal dwarssnaren (horizontale snaren). Hoe meer snaren een racket heeft, hoe geslotener het snaarpatroon. Hoe minder snaren, hoe opener. En hoe geslotener dus het snaarpatroon, hoe meer controle je ervaart. De power en spin zijn dan minder. Hoe opener daarentegen het snaarpatroon, hoe meer kracht en spin je voelt. Je moet dan wel wat inboeten aan controle.

Lengte

68,5 cm

Lengte: De lengte van het racket van onderaan de greep tot de top van het frame, gemeten in centimeter. Hoe groter het racket, hoe meer power het biedt, maar ook hoe minder wendbaar het wordt. Omgekeerd geldt dat een korter racket wendbaarder is maar minder power biedt.

Graphene 360+

De Graphene 360+-technologie combineert innovatieve spiraalvezels met de energieoverdracht van de Graphene 360-technologie voor een zeer goede stabiliteit bij het raken van de bal.

Head Dynamic String Pattern

Dit racket is uitgerust met het Head Dynamic String Pattern, waarbij de centrale lengtesnaren wat dichter bij elkaar staan, voor meer controle.

Garantie

2 jaar

Overige informatie

VOORRAADADVIES

Vermijd te grote temperatuurschommelingen.

Goedgekeurd door

Taylor Fritz, Diego Schwartzman, Andy Murray

Afbeeldingen

TENNISRACKET VOOR VOLWASSENEN GRAPHENE 360+ RADICAL MP oranje/grijs 300 g

Gebruikersbeoordelingen

Loading